Baltijas Sieviešu futbola līgas (BWFL) turnīrā 15. un 16. jūlijā mājas spēles aizvadīs abas Latvijas komandas Rīgas Futbola skola un FK Liepāja, kas uzņems pretinieces no Igaunijas.

Vispirms 15. jūlijā Rīgas Futbola skola plkst. 13:00 NSB Arkādija stadionā Rīgā tiksies ar Tallinas Flora futbolistēm, bet dienu vēlāk plkst. 12:00 Olimpijas stadionā Liepājā kurzemnieces spēkosies ar Parnu JK komandu.

Abus mačus tiešraidē būs iespējams vērot Sportacentrs.com translācijās.

Plašāk par BWFL rezultātiem

Latvijas čempiones Rīgas Futbola skola BWFL turnīrā aizvadījušas divas spēles pret Lietuvas komandām, piedzīvojot zaudējumu pret FK Gintra Universitetas ar 2:3 un ar 5:1 apspēlējot MFK Kauņas Žalgiris futbolistes. Līdzīgi klājies arī FK Liepāja vienībai – zaudējums 1:6 pret FK Gintra Universitetas un 2:1 panākums pret Kauņas pārstāvēm.

Tikmēr abām Igaunijas komandām bagāžā ir pa vienai spēlei pret Kauņas futbolistēm – Flora svinēja panākumu ar 1:0, kamēr Parnu JK bija pārāka ar 2:0.

Turnīra gaitā komandas aizvadīs viena apļa sacensības, vienas valsts pārstāvēm savā starpā nesacenšoties. Tādējādi katra turnīra dalībniece aizvadīs pa četrām spēlēm.

BWFL, kurā sacenšas trīs Baltijas valstu spēcīgākās sieviešu futbola klubu komandas, tika izveidota 2005. gadā un līdz šim pieredzēja piecas darbības sezonas. Pēc 2010. gada sezonas sacensībām BWFL turnīra norise tika apturēta, bet 2017. gadā sacensības piedzīvojušas savu atgriešanos.


Latvijas Futbola federācija