Latvijas Futbola federācijas (LFF) biedriem tiek dota iespēja pieteikties trim LFF atbalsta programmām. Pieteikšanās norisināsies līdz 14. jūlijam.

LFF biedriem ir iespēja pieteikties otrajam darbības pusgadam programmās “Futbola turnīru atbalsts” un “Futbola treneru tālākizglītības atbalsts”, kā arī otrajam etapam pērn ieviestajā programma “Klubu ilgtspējīgas attīstības atbalsts”.

LFF Atbalsta programmu nolikumi un pieteikšanās iespējas

Futbola turnīru atbalsta programma sniedz LFF biedriem iespēju pretendēt uz finansējumu LFF biedru organizēto pasākumu nodrošināšanai, veicinot klubu attīstību, savukārt Futbola treneru tālākizglītības atbalsta programmas mērķis ir paaugstināt federācijas biedru nodarbināto treneru kvalifikāciju.

Klubu ilgtspējīgas attīstības atbalsta programma paredz atbalstu Latvijas futbola klubiem, sniedzot konsultācijas un nodrošinot finansējumu attīstības plānu realizācijai. Šīs programmas mērķis ir veicināt Latvijas futbola klubu ilgtermiņa stabilitāti un attīstību.

Uz atbalstu var pretendēt juridiskas personas un pašvaldības dibinātas sporta skolas, kas ir reģistrēts kā LFF biedrs saskaņā ar federācijas Statūtiem, kā arī nodrošina tās komandu futbola treniņu un sacensību dalību Latvijas teritorijā atbilstoši LFF reglamentējošo dokumentu prasībām.


Latvijas Futbola federācija