Latvijas Futbola federācija (LFF) izsaka visdziļāko līdzjūtību Rīgas Futbola skolas pirmā un ari ilggadējā direktora Ilmāra Krastiņa tuviniekiem, radiniekiem, kolēģiem un draugiem. Ilmārs Krastiņš nomira sestdien, 1. jūlijā. Izvadīšana paredzēta Rīgas Krematorijā ceturtdien, 6. jūlijā plkst 13:00. 

Ilmārs Krastiņš, biogrāfija 

Dzimis 1931. gada 26. aprīlī Rīgā.

Lielāko savas karjeras laiku Ilmārs Krastiņš no 1962. gada strādāja par Rīgas Futbola skolas treneri un līdz pat 2002. gadam par skolas direktoru. Jāpiebilst, kā Ilmārs Krastiņš bija viens no Rīgas Futbola skolas dibinātajiem un tas  pirmais direktors. 

Ilmārs Krastiņš pats izgāja ceļu no bērnu sporta skolas (1. BSS) audzēkņa līdz meistarvienības dublierim.  Savulaik spēlēja tādās komandās kā Rīgas Dinamo, Daugavas CSK, Rīgas Spartaks. Ieguvis Latvijas čempionāta sudraba medaļas. Trenera darbam Krastiņš pievērsās pēc Fiziskas kultūras institūta beigšanas. I. Krastiņa vadīšanas laikā Rīgas Futbola skola bija viena no vadošākajiem futbola skolām Rīgā un Latvijā.

Trenējis arī dažādu vecumu Latvijas jauniešu futbola izlases. Ievērojamākie audzēkņi: J. Andrejevs, G. Šitiks, L. Laizāns, J. Sidorenko, V. Lukins, A. Zeiberliņš.


FOTO - Rīgas Futbola skola


Pēc A. Ulmaņa grāmatas "Patiesībā bija tā" (2010, "Lielupes izdevniecība", Jūrmala) un Rīgas Futbola skolas sniegtās informācijas, 

Latvijas Futbola federācija