Īpaši izveidota darba grupa sešu cilvēku sastāvā uzsākusi regulāras tikšanās reizes, diskutējot par veicamajām izmaiņām Latvijas Futbola federācijas (LFF) statūtos un pārvaldes modelī. Nākamo darba cēlienu gaitā ar saviem ieteikumiem un vērtējumu tiks aicināti dalīties LFF biedri un pārējā Latvijas futbola sabiedrība.

Darba grupas sastāvā darbojas Edgars Pukinsks, Kaspars Gorkšs, Renārs Kurmis, Artūrs Saļņikovs, Andris Treimanis un Matīss Šķiņķis.

 FOTO GALERIJA

Pirmajā darba grupas tikšanās reizē tika sastrukturizēts veicamo darbu plāns, kas iekļauj papildinājumus un uzlabojumus LFF statūtu formātā, LFF pārvaldes modelī, kā arī LFF biedru uzņemšanas un izslēgšanas kārtībā. Darba grupai 27. jūnijā tiekoties otro reizi, jau padziļināti tika diskutēts par nepieciešamajiem un vēlamajiem papildinājumiem LFF statūtos.

Šādas darba grupas izveides galvenais mērķis ir vairot LFF pārvaldes modeļa efektivitāti un federācijas statūtu maksimālu atbilstību labas pārvaldības principiem, mūsdienu praksei un starptautiskajiem standartiem.

LFF uzsver, ka būtisku ieguldījumu vēlamo mērķu sasniegšanai var sniegt arī federācijas biedri un pārējā Latvijas futbola sabiedrība, iesaistoties diskusijās un daloties ar savu redzējumu. Tā labad nākamajos darba cēlienos informācija par veicamajiem grozījumiem LFF statūtos un pārvaldes modelī būs interesentiem pieejama, sniedzot tiem iespēju sniegt arī savu pienesumu.


Latvijas Futbola federācija