Šogad jau astoņpadsmito gadu notiek Jūrmalas kausa izcīņa pludmales futbolā un jau trešo gadu notiks arī turnīrs sieviešu komandām. 2015. gadā turnīrā piedalījās piecas komandas, savukārt 2016. gadā piedalījās jau septiņas komandas. Pateicoties turnīra galvenajiem atbalstītājiem – Jūrmalas pilsētas domei, Piebalgas alum un Latvijas Futbola federācijai (LFF) -, dalība komandām turnīrā ir bez maksas.

Turnīrs notiks 2017. gada 5. augustā Jūrmalas pludmales centrā, Jūrmalā, Majoru pludmalē, Ērgļu ielas galā, un tas notiks kopā ar vīriešu turnīra finālspēlēm. Turnīra sākums plkst. 11:00. Spēlētāju skaits komandā minimāli 5 (4 laukuma spēlētāji + vārtsargs), maksimāli 10. Visas spēles apkalpos LFF licencēti laukuma tiesneši. Spēles tiks aizvadītas ar oficiālajām adidas pludmales futbola bumbām. Pateicoties ilglaicīgajam atbalstītājam, kompānijai Piebalgas alus, sacensību laikā visas komandas tiks nodrošinātas ar dzeramo ūdeni. Turnīra izspēles kārtība tiks noteikta pēc komandu pieteikumu saņemšanas.

Par turnīru tiks veidots arī video apskats un būs foto reportāžas. Par labu garastāvokli visas dienas garumā rūpēsies DJ. Sacensību organizatori nodrošina arī medicīnas personāla klātbūtni sacensību laikā.

Turnīra nolikums un pieteikuma anketa ir atrodama ŠEIT. Komandu pieteikšana iespējama līdz 28. jūlijam, rakstot uz e-pastu macronlatvia@gmail.com. Papildus informācija iegūstama pie turnīra organizatoriem - Kristīne Simanoviča (+371 28311224) vai Andris Petrovs (+371 26423130).


Informāciju sagatavoja:
Turnīra rīkotāji