Pēc panākuma Seni Latvijas atklātā Veterānu futbola čempionāta ceturtajā posmā iepriekšējo gadu čempioni no Daugavpils komandas kopvērtējuma augšgalā panākuši līdzšinējos līderus Sportima.

Sezonas ceturtais posms 18. jūnijā norisinājās Balvos, kas uzņēma Aiņa Šaicāna piemiņas turnīru. Sacensībās šoreiz piedalījās sešas komandas, kas aizvadīja viena apļa turnīru.

Piecās spēlēs Daugavpils komanda prata savus vārtus nosargāt neskartus, gūstot četrus panākumus un reizi cīnoties neizšķirti – 0:0 ar Jūrmala vienību. Otrajā vietā šoreiz ierindojās Carnikava, kas piekāpās Daugavpils un Sportima komandām, toties apspēlēja pārējos trīs konkurentus. Par punktu no viņiem atpalika Jūrmala, kas vienīgo zaudējumu piedzīvoja pret Carnikavas pārstāvjiem (0:1) un noslēdza labāko trijnieku. Līdzšinējie kopvērtējuma līderi no Sportima komandas ierindojās ceturtajā pozīcijā.

 TURNĪRA SPĒĻU REZULTĀTI

Par sacensību labāko spēlētāju tika nosaukts Aleksandrs Isakovs no Daugavpils komandas.

Latvijas Futbola federācija (LFF) izsaka pateicību par teicamo turnīra organizatorisko līmeni LFF Ziemeļaustrumu futbola centra vadītājam Edgaram Kaļvam un FK Balvu Vilki prezidentam Gintam Grīslim!

Pēc četriem čempionāta posmiem ar 36 punktiem kopvērtējuma augšgalā atrodas Daugavpils un Sportima komandas, kurām piecus punktus nopakaļus seko Carnikava.

Nākamais čempionāta posms notiks 8. jūlijā Rēzeknes 2. vidusskolas laukumā – Mihaila Čikovani piemiņas turnīrs.

Seni Latvijas atklātais Veterānu čempionāts futbolā šogad norisinās 12 posmu garumā no aprīļa līdz septembrim, spēles uzņemot Līvāniem, Kauguriem, Rīgai, Balviem, Rēzeknei, Aizkrauklei, Daugavpilij, Carnikavai, Limbažiem, Lietuvas pilsētai Jonišķiem un Ogres novadam. Šosezon turnīrā var piedalīties spēlētāji, kuri dzimuši ne vēlāk kā 1977. gadā. Līdzīgi kā pērn, arī šogad atsevišķās sacensībās kopā ar Latvijas futbola veterāniem spēkojas Lietuvas pārstāvji.

Iepriekšējās divās sezonās par turnīra uzvarētājiem kļuva Daugavpils futbola veterāni, bet abas reizes starp medaļniekiem bijuši arī Carnikavas pārstāvji.

Turnīrs norisinās sadarbībā ar Seni. Šo zīmolu pārstāvošā TZMO Latvija kompānija ir Eiropas vadošā higiēnas, kosmētikas un medicīnas preču ražotāja TZMO SA meitas uzņēmums Latvijā.


Latvijas Futbola federācija