Latvijas nacionālās futbola izlases kapteinis Kaspars Gorkšs pēc piedzīvotā zaudējuma Igaunijas izlasei (1:2) intervijā žurnālistiem norādīja, ka pēc šādām spēlēm futbolistiem būtu jāmeklē vaina zaudējumā sevī, nevis jāmeklē attaisnojumi kādos citos blakus apstākļos. 

"Neko pozitīvu nevaru sniegt par izlases sniegumu. Par rezultātu vispār lieki komentēt. Nedomāju, ka mums labāk būtu spēles sākumā ielaist vārtus, lai sapurinātos... Labāk būtu bijis izdarīt secinājumus pēc pirmā puslaika un iziet uz otro puslaiku daudz labākā formā. Bet otrais puslaiks principā nekādas pozitīvas korekcijas neieviesa... Katram pašam būtu jābūt pietiekami daudz lepnumam, lai pēc tāda snieguma pirmajā puslaikā izdarītu secinājumus, paprasītu maiņu vai nu izietu uz otro puslaiku pavisam citā noskaņojumā. Izvēlētā taktika šeit nav vainojama. Katram futbolistam būtu jāpaskatās pašam uz sevi un es domāju, ka šeit runa ir par pašatdevi, lepnumu un vēlmi uzvarēt!" norāda valstsvienības kapteinis.

"Komandu var iepazīt sliktos laikos. Domāju, ka mums šobrīd nav tie labākie laiki. Ja mēs sāksim visu atmest ar roku un izlikties, ka mēs neesam pie vainas, tad varēsim secināt, ka mēs nebijām laba komanda," pēcspēles intervijas noslēgumā norāda Kaspars Gorkšs.

 Kaspars Gorkšs pēcspēles intervija Mixed zonā (sportacentrs.com)

LATVIJA - IGAUNIJA 1:2, spēles oficiālais protokols


Latvijas Futbola federācija