Latvijas nacionālās futbola izlases pussargs Jevgeņijs Kazačoks pēc piedzīvotā zaudējuma Igaunijas valstsvienībai (1:2) pēcspēles intervijā žurnālistiem atskatījās uz savu pirmo nometni valstsvienības rindās un komentēja abus aizvadītos mačus. 

"Valstsvienībā esmu iejuties ļoti labi. Pret Portugāli diezgan labi spēlējām līdz pirmajiem ielaistajiem vārtiem. Pēc tam mums nekas īpaši neizdevās. Šodien pret Igauniju ļoti slikti spēlējām. Attiecībā uz savu sniegumu, domāju, ko nospēlēju diezgan labi. Rezultāts slikts, tāpēc neko īpaši vairāk nevaru pateikt," izsakās čempionvienības Jūrmalas Spartaks pussargs. 

"Pret Portugāli gribēju nospēlēt līdz galam. Taču krampis kājās liedza aizvadīt visu spēli. Salīdzinot ar Virslīgas mačiem, protams, šeit nepieciešams vairāk skriet bez bumbas. Parādījās krampis, kas nozīmē, ka man nepieciešams strādāt labāk pie sava fiziskā stāvokļa. Ikdienā treniņos jāstrādā visos virzienos - fiziski, tehniski, taktiski... Jāstrādā daudzas reizes vairāk, lai nokļūtu tādā līmenī kā, piemēram, Portugāle. Protams, gribētos aizbraukt uzspēlēt uz ārzemēm, kur līmenis ir augstāks, taču šobrīd es spēlēju Virslīga un man vispirms jācenšas šeit būt labākajam," svarīgākos faktorus turpmākai izaugsmei norāda Jevgeņijs Kazačoks.  

"Šodien pret Igauniju mēs daudz zaudējām un nekontrolējām bumbas, sitām uz priekšu... Iespējams, tas bija saitīts ar nogurumu. Igaunijas izlase turpretim kontrolēja bumbu, mēs daudz skrējām bez tās... Zaudējām vārtus un arī visu spēli. Zaudētajos vārtos mēs paši kļūdījāmies. Pirmajos vārtos es varēju nobloķēt sitienu... Otrajos vārtos mūsu aizsargiem vajadzēja nospēlēt labāk, lai pretinieks neuzsistu pa vārtiem... Neatkarīgi no tā, vai spēlē debitants vai pieredzējušais spēlētājs, Latvijas izlasē nepieciešams spēlēt labi, lai uzvarētu spēles," piedzīvotā zaudējuma pret Igauniju iemeslus norāda bijušais Latvijas U-21 izlases kapteinis. 

LATVIJA - IGAUNIJA (1:2), spēles oficiālais protokols


Latvijas Futbola federācija