Šī gada jūlija pirmajā nedēļā Baltijas Futbola skola (BFS) sadarbībā ar FC ELVA un Siauliu FA organizē trīs dienu futbola nometni bērniem, kuri dzimuši 2006., 2007. un 2008. gadā. Nometne norisināsies trīs dažādās pilsētās Baltijas valstīs. Īpašais viesies un galvenais treneris šajā pasākumā būs Dave Johnson, kurš ikdienā strādā Anglijas Premjerlīgas kluba West Ham United sistēmā kā U-9 – U-14 vecuma grupu galvenais treneris.

Šis ir pasākums, kurā futbolistiem ir iespēja sevi parādīt treneriem un vēlāk tikt uzaicinātiem BFS komandā. BFS ir projekts, kas piedāvā futbola klubiem un organizācijām savus pakalpojumus darbā ar talantīgajiem futbolistiem. BFS sniedz iespēju jauniešiem attīstīties starptautiskā vidē, mācīties un trenēties ārzemju speciālistu vadībā un piedalīties augstas klases futbola nometnēs un elites līmeņa turnīros, kas norisinās tādās pilsētās kā Berlīne, Minhene, Maskava, Londona, Mančestra un citas.

Vairāk par projektu iespējams uzzināt tā oficiālajā mājaslapā.

Lai pieteiktos nometnei, lūdzam iesūtīt informāciju par spēlētāju (vārds uzvārds, klubs, treneris, pozīcija, vadošā kāja, augums), kā arī sazināties ar atbildīgo personu attiecīgajā pilsētā. Vietu skaits - 40.

Kontaktinformācija:

3.07 | Rīga, Latvija | Dzintars Kazaks, + 371 28007765, dzintars@balticfootballschool.eu
4.07 | Šauļi, Lietuva | Deivis Kancelskis, +370 61022136, d.kancelskis@siauliufa.lt
5.07 | Elva, Igaunija | Marek Naaris, +372 5216916, marek@fcelva.ee

 INFORMĀCIJA


Informāciju sagatavoja:
Baltijas Futbola skola