Latvijas Futbola federācija (LFF) piedāvā noskatīties Latvijas un Igaunijas nacionālās futbola izlases galveno treneru pēcspēles preses konferences Skonto stadionā 12. jūnija vakarā. Atgādinām, ka šajā pārbaudes spēlē Igaunijas izlase izcīnīja uzvaru ar rezultātu 2:1

"Spēle viennozīmīgi mums neizdevās. Arī mūsu līdzjutējiem diezin vai tāda spēle patika. Diemžēl futbolā tā notiek. Labas spēles mijas ar sliktām. Es pret to attiecos kā pret faktu, ka mūsu komandai nepieciešams caur šādām spēlēm gūt pieredzi. Ja izdarīsim pareizos secinājumus, mēs noteikti iesim uz priekšu. Es negrasot pamest iesākto. Lai arī mūsu spēlētāji guva negatīvu, tomēr pieredzi. Mēs centīsimies, strādāsim, iesim uz priekšu. Igauņiem mēs līdz šim neesam zaudējuši jau ilgāku laiku. Taču šodien jāatzīst, ka viņi mūs apspēlēja," pēcspēles preses konferences ievadā izteicās Latvijas izlases galvenais treneris.

"Vēlos pateikties futbolistiem par aizvadīto treniņnometni. Nospēlējām divas spēles, kuru laikā gūtā pieredze mums nākotnē būs ļoti noderīga," piebilst Aleksandrs Starkovs.

 Aleksandrs Starkovs: Gūtā pieredze mums nākotnē būs ļoti noderīga

 Martins Reims: Pret Latviju izskatījāmies svaigāki

 LATVIJA - IGAUNIJA (1:2), spēles foto galerija


Latvijas Futbola federācija