Piedāvājam Latvijas un Andoras U-21 izlases galvenā trenera komentārus pilnā ierakstā preses konferencē Jelgavā pēc 10. jūnijā notikušās 2019. gada UEFA Eiropas U-21 čempionāta kvalifikācijas turnīra spēles starp Latvijas un Andoras U-21 izlasēm (0:0).

"Nospēlējot 0:0 savā laukumā ar Andoru, nevaram būt apmierināti. Zināmas déjà vu sajūtas no iepriekšējā kvalifikācijas cikla sākuma spēles ar Maltu, lai arī spēles bija diezgan dažādas. Diemžēl šodien mums neizdevās nospēlēt spilgti uzbrukumā. No vienas puses mums bija vairāki ļoti spilgti vārtu gūšanas momenti, bet es nevaru pateikt, ka mēs simtprocentīgi dominējām un izveidojām pietiekami daudz momentu - tik momentus, cik mums pret Andoru vajadzētu izveidot savās mājās," pēcspēles preses konferencē izteicās Dainis Kazakevičs. 

"Ja runājam kopumā par spēli, tad mēs kā jebkura izlase esam mazliet situācijas ķīlnieki. Katru reizi līdz galam mēs nevaram noprognozēt, kādā funkcionālā stāvoklī pie mums ieradīsies futbolisti. Šajā nometnē diezgan liela problēma mums bija ar to, ka vairāki uzbrukuma grupas futbolisti principā nespēlē regulāri savos klubos. Situācija nav tik labvēlīga, kāda tā bija rudenī. Bet tas var būt attiecināms uz augstāka līmeņa spēlēm. Ar šādu spēlētāju gatavību un spēles pieredzi mums bija jāuzvar Andoras komanda un bija jārealizē savi momenti," atzīst Latvijas U-21 izlases galvenais treneris.

 Dainis Kazakevičs pēcspēles preses konferencē (video - sportacentrs.com)


Latvijas Futbola federācija