"Šī bija laba un interesanta spēle. Esmu pateicīgs saviem spēlētājiem un līdzjutējiem par atbalstu. Neskatoties uz rezultātu, domāju, ka mēs izskatījāmies cienīgi, īpaši pirmajā puslaika!" tā pēcspēles preses konferencē pēc zaudējuma Portugālei piektdienas vakarā žurnālistiem pēcspēles preses konferencē izteicās Latvijas nacionālās futbola izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs

 Aleksandrs Starkovs: "Neskatoties uz rezultātu, izskatījāmies cienīgi"

Informācija mediju pārstāvjiem

Latvijas nacionālā futbola izlase sestdien aizvadīja atjaunošanās treniņu Arkādijas stadionā, tādējādi jau uzsākot gatavošanos pirmdien, 12. jūnijā paredzētajai pārbaudes spēlei pret Igaunijas valstsvienību.. Oficiālais pirmsspēles treniņš (pilnībā atklāts medijiem) Aleksandra Starkova vadītajai komandai paredzēts svētdien, 11. jūnijā plkst 17:30 Skonto stadionā, Rīgā. 

Tikmēr arī kļuvis zināms, ka Igaunijas nacionālā futbola izlase savu pirmsspēles treniņu (medijiem atvērtas būs pirmās 15 minūtes) svētdien uzsāks plkst 19:00. Pirms treniņa sākuma mediju pārstāvjiem pie Skonto stadiona laukuma būs iespēja arī nointervēt Igaunijas valstsvienības galveno treneri un spēlētājus.


Latvijas Futbola federācija