Latvijas U-21 futbola izlase šodien plkst 18:00 Zemgales Olimpiskā sporta centra stadionā ar spēli savā laukumā pret Andoru uzsāks 2019. gada UEFA Eiropas U-21 čempionāta kvalifikācijas turnīru. Valstsvienības galvenais treneris Dainis Kazakevičs pirms spēles ir pārliecināts, ka komandas sastāvā esošie jaunie spēlētāji spēs sekmīgi aizvietot traumētos futbolistus un uz Latvijas nacionālo futbola izlasi izsauktos puišus, bet komandas mērķis gaidāmajā spēlē būs uzvara.

U21 LATVIJA - U21 ANDORA: spēles online teksta tiešraide (UEFA.com)

“Ar šo spēli uzsākam jauno Eiropas čempionāta kvalifikācijas ciklu. Gatavojoties tam, šogad esam aizvadījuši vairākas selekcijas nometnes, kā arī startējuši pārbaudes spēļu turnīrā Lietuvā. Mūsu komandai ir ļoti būtiski uzsākt turnīru ar veiksmīgu spēli. Nenovērtējot pretinieku par zemu, mūsu mērķis ir sākt turnīru ar pozitīvu rezultātu," pirms spēles izteicās Dainis Kazakevičs. 

"Esam nopietni noskaņoti, vienlaikus arī piesardzīgi pēc iepriekšējā kvalifikācijas ciklā piedzīvotā zaudējuma pirmajā spēlē savā laukumā pret Maltu. Mēs strādājām, lai izdarītu secinājumus un šajā spēlē sasniegtu vēlamo rezultātu," piebilst U-21 galvenais treneris.

"Šajā izlases nometnē tika izsaukti spēlētāji, kas Latvijas U-21 izlases rindās jau iepriekšējā ciklā ir guvuši pieredzi kvalifikācijas mačos. Vienlaikus mēs arī rēķināmies ar mūsu jaunajiem futbolistiem, kas papildinājuši komandas rindas šogad. Pirms katras izlases nometnes saskaramies ar sastāva komplektēšanas problēmām futbolistu traumu dēļ, tomēr šobrīd mēs esam pozitīvi noskaņoti un skatāmies uz priekšu, ka mūsu pašreizējā sastāvā esošie puiši spēs kvalitatīvi aizstāt traumētos, kā arī Latvijas nacionālajā izlasē izsauktos spēlētājus," pārliecību par pozitīvu rezultātu pauž D. Kazakevičs.

 Latvijas U-21 izlase gatavojas spēlei pret Andoru (LTV Panorāma)


Latvijas Futbola federācija