Kā jau katru gadu, arī šogad Liepājā norisināsies viens no lielākajiem bērnu futbola turnīriem Latvijā Dobrecova kauss - šogad tas notiks četros piegājienos un astoņās vecumu grupās jūnijā un augustā.

Pirmajos turnīros no 9. līdz 11. jūnijam stadionos Daugava un Olimpija tiksies U-9 (2008. dzimšanas gads) un U-14 (2003. dzimšanas gads) vecuma grupu jaunie futbolisti no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Baltkrievijas un Krievijas.

"Visa vasara vienos futbola svētkos! Mūs nebiedē ne karstums, ne lietus, un pašas spēcīgākās komandas cīnīsies par galveno balvu - Dobrecova kausu un iespēju 2018. gadā iegūt pilnīgi apmaksātu dalību šajās sacensībās. Turnīrs aug ar katru gadu, dalībnieku skaits paliek arvien lielāks un lielāks, un arī konkurence tikai pieaug. Nāc un atbalsti savu komandu!" aicina turnīra rīkotāji.

Plašāka informācija pieejam turnīra Facebook lapā.

Šāds turnīrs tradicionāli tiek rīkots, lai popularizētu futbolu, paaugstinātu jauno futbolistu meistarību, nodibinātu kontaktus dažādu valstu un pilsētu futbola klubu starpā, kā arī lai noteiktu labākos spēlētājus un komandas. Turnīrs ir nosaukts Latvijas futbola Virslīgas visu laiku rezultatīvākā futbolista Viktora Dobrecova vārdā. Turnīrs pirmoreiz norisinājās 2010. gadā, bet jau gadu vēlāk tas ieguva starptautisku pieskaņu.


Informāciju sagatavoja:
Turnīra rīkotāji