Turpinot gadu gaitā iedibināto tradīciju, organizējot ierasti plaši apmeklētos meiteņu futbola festivālus "Live Your Goals", šīgada pirmie meiteņu futbola svētki 28. maijā notiks Rīgā. Festivāls norisināsies, Latvijas Futbola federācijai (LFF) sadarbojoties ar Rīgas Futbola skolu.

Īpašās meiteņu futbola dienas notikumus Rīgas mazajām futbola princesēm uzņems NSB Arkādija rezerves laukums, Uzvaras bulvārī 10. Aktivitātes tur sāksies plkst. 11:00, bet jau no 10:00 norisināsies dalībnieču reģistrēšanās un komandu sadale.

Šajā pasākumā tiek aicinātas piedalīties pilsētas un apkārtējo reģionu meitenes un viņu vecāki, lai tuvāk iepazītu futbolu un izmēģinātu savus spēkus šajā sporta veidā. "Live Your Goals" ir Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) īstenota futbola attīstības programma, kas jau ceturto gadu ar LFF centieniem veiksmīgi norisinās arī Latvijā. Programmas galvenais mērķis ir ļaut katrai meitenei iesaistīties futbolā, pamēģināt un izjust šo skaisto sporta veidu, kā arī tā emocionālo pusi.

Rīgas meiteņu futbola dienā īpaši aicinātas piedalīties meitenes vecumā no sešiem līdz 12 gadiem. Pasākuma laikā sadarbībā ar Rīgas Futbola skolas treneriem norisināsies dažādas ar futbolu saistītas aktivitātes, stafetes un spēles, kā arī meitenēm un viņu vecākiem būs iespēja tikt pie piemiņas veltēm no FIFA un LFF. Savukārt vietējām skolām, kuru audzēknes piedalīsies meiteņu futbola dienā, būs iespēja saņemt ekipējumu un bumbas izmantošanai sporta stundās.

Iepriekšēja pieteikšanās iespējama, rakstot uz e-pasta adresi karinatrener@inbox.lv vai zvanot +371 26963849. Pasākuma dalībniecēm jāierodas sporta formās, ņemot līdzi arī sporta apavus.

Otro gadu pēc kārtas "Live Your Goals" meiteņu futbola festivāls tiek organizēts visa gada garumā kā vairāku pasākumu sērija, lai paplašinātu festivāla ģeogrāfiju.

Plašāk par festivālu un iepriekšējiem gadiem


Latvijas Futbola federācija