Par SynotTip Virslīgas komandas Riga FC galveno treneri apstiprināts 61 gadu vecais Krievijas speciālists Jevgēņijs Perevertailo, kurš jau ilgāku laiku ir Latvijā un ir bijis ar komandu pēdējos panākumos, informē klubs.

Kā ziņots, Riga FC vadība pēc neveiksmīga sezonas sākuma aprīlī pieņēma lēmumu no galvenā trenera amata atbrīvot Krievijas speciālistu Vladimiru Volčeku, kurš komandai pievienojās pagājušās sezonas gaitā.

"Brīdī, kad mani uzrunāja Rīgas komanda, biju bez komandas. Bija piedāvājumi, bet man gribējās sadzirdēt konkrētus uzdevumus. Man piezvanīja sporta direktors Aleksandrs Romašins un piedāvāja satikties ar kluba prezidentu. Izteicu savas domas, prezidents uzdeva jautājumus par manu darbu, par treniņu darbu, spēles uzbūvi. Pēc tikšanās ar direktoriem un komandu visi kopīgi sapratām, ka mums jākļūst vienotiem un jāpamēģina izdarīt labas lietas. Noteikti galvenais faktors, kāpēc piekritu, bija konkrētie un augstie mērķi. Man nav svarīgi, kur strādāt, bet gan - kā strādāt. Kad redzu potenciālu, kļūst interesantāk. Varēšu šeit apliecināt savu trenera meistarību, un man tajā cilvēki palīdzēs. Tas bija ļoti svarīgi," citēts treneris.

Perevertailo ar komandu ir bijis pēdējās piecās spēlēs, visos mačos komandai izcīnot uzvaras.


Informāciju sagatavoja:
Riga FC
Foto - Zigismunds Zālmanis/Riga FC