Visās Biļešu Serviss kasēs un internetā pieejamas biļetes uz Latvijas kausa izcīņas 2016./2017. gada sezonas finālspēli, kurā 17. maijā Skonto stadionā Rīgā plkst. 20:15 par prestižo trofeju spēkosies Riga FC un FK Ventspils komandas. Līdz 12. maijam (ieskaitot) biļetes pieejamas ar 50% atlaidi.

Līdz 12. maijam biļetes maksās 5 EUR, bet no 13. maija – 10 EUR. Skolēniem, studentiem, pensionāriem un invalīdiem, uzrādot atbilstošu apliecību, biļetes visu pārdošanas periodu pieejamas par 5 EUR.

BIĻEŠU PĀRDOŠANA UN PLAŠĀKA INFORMĀCIJA

Riga FC komanda Latvijas kausa izcīņas finālā spēlēs pirmoreiz, bet FK Ventspils vienība – jau devīto reizi vēsturē. Ventspilnieki prestižo trofeju izcīnījuši sešas reizes, iepriekšējo reizi to paveicot 2013. gadā

Latvijas kausa izcīņas fināls Latvijas galvaspilsētā notiks pēc trīs gadu pārtraukuma - Skonto stadionā tas iepriekšējo reizi norisinājās 2012./2013. gada sezonā, bet nākamajos trīs gados turnīra izšķirošo spēli uzņēma Jelgava, Ventspils un Jūrmala.

Šī būs kopumā 12. reize, kad Latvijas kausa izcīņas trofejas īpašnieks tiks noskaidrots uz Skonto stadiona zāliena. Pirmoreiz šajā stadionā finālspēle tika rīkota 2001. gadā, kur tā nemainīgi norisinājās līdz pat 2010./2011. gada sezonai. Nākamajā gadā finālu uzņēma Liepāja, bet gadu vēlāk tas atkal notika Skonto stadionā.


Latvijas Futbola federācija