Marians Pahars aicina mediju pārstāvjus uz personīgo preses konferenci, kas notiks ceturtdien, 13. aprīlī plkst 12:00 Elektrum Olimpiskajā sporta centrā, Grostonas ielā 6b, Rīgā. Preses konferences laikā M. Pahars atskatīsies uz pavadīto laiku pie valstsvienības stūres, sniegs plašāku komentāru par atkāpšanās iemesliem un būs gatavs atbildēt uz žurnālistu jautājumiem.

Respektējot Mariana Pahara vēlēšanos, mediju pārstāvji tiek aicināti šoreiz neizmantot video / TV kameras, kā arī fotoaparātus. Preses konferences laikā telpā atradīsies LFF fotogrāfs, kura radītās bildes tiks izsūtītas medijiem pēc preses konferences beigām. Vienlaikus žurnālisti varēs izmantot audio ieraksta ierīces (diktofonus, mobilos telefonus bezsaistes režīmā u.c.), taču preses konferencē izskanējušo audio informāciju varēs izmantot tikai tās atreferējumiem un iekšējām darba vajadzībām.

M. Pahars jau iepriekš izsaka pateicību par žurnālistu savstarpēju sapratni šajā jautājumā.

Mediju pārstāvji tiek aicināti apstiprināt savu dalību M. Pahara preses konferencē līdz trešdienas, 12. aprīļa plkst 21:00 ar epasta media@lff.lv starpniecību vai arī telefoniski ar sms starpniecību (+371 28336617).

Papildus jautājumu vai neskaidrību gadījumā, lūdzam sazināties ar LFF Komunikācijas nodaļu.


Latvijas Futbola federācija