Latvijas telpu futbola izlases un FK Nikars spēlētājs Artjoms Koļesņikovs svētdien, 9. aprīlī Kalarasi pilsētā notikušajā 2018. gada UEFA Eiropas telpu futbola čempionāta pamatturnīra otrajā spēlē pret Rumāniju pirmajā puslaikā guva smagu kājas savainojumu, kas diemžēl liegs spēlētājam palīdzēt mūsu komandai otrdien paredzētajā noslēdzošajā mačā pret Somiju.  

Uzreiz pēc šīs spēles beigām A. Koļesņikovs Latvijas izlases ārsta Oļega Samoiļenko, menedžera Anda Dombrovska un turnīra galvenā ārsta pavadībā devās uz vietējo slimnīcu pirmās apskates veikšanai, pēc kuras tika pieņemts operatīvs lēmums par turpmāka ārstēšanās procesa turpināšanu Latvijā. A. Koļesņikovs jau naktī uz pirmdienu devās uz Bukarestes lidostu, no kurienes tālāk sekos lidojums uz Rīgu. 

Latvijas telpu futbola izlases kolektīvs novēl Artjomam ātrāku un sekmīgu izveseļošanos, kā arī atgriešanos laukumā! 

Latvijas izlases štābs vienlaikus arī izsaka lielu pateicību Portugāles telpu futbola izlases delegācijai, kā arī turnīra galvenajam ārstam Dr Liliean Telescu par atsaucību un sniegto tehnisko palīdzību šajā situācijā!


Attēlā - Artjoms Koļesņikovs valstsvienības ārsta Oļega Samoiļenko un masiera Sergeja Gavrilova pavadībā tiek novests no laukuma pēc savainojuma gūšanas spēlē pret Rumāniju

Latvijas Futbola federācija
no Rumānijas