Latvijas nacionālās futbola izlases kapteinis Kaspars Gorkšs atzīst komandas slikto spēli zaudējumā Gruzijā 28. martā. Valstsvienības kapteinis vienlaikus izsaka pateicību Marianam Paharam par ieguldīto darbu pie valstsvienības stūres, kā arī aicina līdzjutējus būt kopā ar komandu 9. jūnija mājas spēlē pret Portugāli.

"Pirmkārt, uzņemos atbildību par Latvijas izlases blāvo sniegumu spēlē pret Gruziju. Mēs nospēlējām ļoti slikti. To izsaka rezultāts uz tablo. Nebijām fiziski un mentāli gatavi šim mačam pēc grūtās spēlēs pret Šveici, kur, parādot cienījamu sniegumu, mēs no laukuma prom atkal devāmies kā zaudētāji. Puiši Ženēvā laukumā atstāja visu. Es redzēju, ar kādu pašatdevi un azartu viņi gatavojās šai spēlei, un es redzēju, cik liela bija vilšanās pēc tās. Tomēr šobrīd es nemeklēju attaisnojumus zaudējumam spēlē pret Gruziju,” izteicās Kaspars Gorkšs.

“Vienlaikus vēlos izteikt lielu paldies trenerim Marianam Paharam par šo nepilno četru gadu laikā ieguldīto darbu. Uzskatu, ka lēmums demisionēt pēc Gruzijas spēles bija sasteigts, taču noteikti tam ir arī savi iemesli, par kuriem pats Marians Pahars arī vēlāk pastāstīs. Novēlu visu to labāko Marianam viņa tālākajā trenera karjerā!” valstsvienības galvenā trenera pieņemto lēmumu demisionēt pēc zaudējuma Gruzijā komentē izlases kapteinis.

Kaspars Gorkšs aicina futbola līdzjutējus atbalstīt komandu šajā grūtajā brīdī, norādot, ka iekšējā ticība un līdzjutēju atbalsts mūsu komandai kalpos par vislielāko motivāciju spēlē pret Eiropas čempioniem Portugāli:

“Mums pašiem būs jāvērš situāciju atkal par labu. Lai reabilitētos paši sev, saviem tuviniekiem un protams mūsu līdzjutējiem. Komandas gars veidojas grūtos brīžos. Tāpat grūtos brīžos ir ļoti patīkami sajust atbalstu no fanu puses un apzināties, ka kāds mums vēl tic. Vēlos, lai šī ticība un mums tik svarīgais līdzjutēju atbalsts kalpo mums par vislielāko motivāciju spēlē pret Portugāli. Cita motivācija mums nav nepieciešama. Katra jauna spēle nes jaunus izaicinājumus un šīs spēles izaicinājums būs lielāks kā jelkad. Mums ir jāparāda, ka spējam būt vienoti grūtos brīžos. Tikai esot vienoti, mēs varam spert savu nākamo soli šajā atlases ciklā...”

PĒRC ABONEMENTU UN ATBALSTI LATVIJAS IZLASI 2017. gadā!


Latvijas Futbola federācija