Jaunās sezonas sākumam tuvojas Latvijas atklātais Veterānu čempionāts futbolā, kas šogad norisināsies 12 posmu garumā no aprīļa līdz septembrim. Šogad turnīrs notiks Latvijas Futbola federācijai (LFF) sadarbojoties ar higiēnas preču zīmolu Seni.

Šosezon turnīrā var piedalīties spēlētāji, kuri dzimuši ne vēlāk kā 1977. gadā. Līdzīgi kā pērn, arī šogad atsevišķās sacensībās kopā ar Latvijas futbola veterāniem spēkosies Lietuvas pārstāvji, bet viens no turnīra posmiem norisināsies Lietuvā.

Pirmais jaunās sezonas posms norisināsies 14. aprīlī Līvānos, kur notiks Kvartāla kausa izcīņas sacensības, bet sezona noslēgsies 30. septembrī Ogres novadā ar Nikolaja Boiko piemiņas turnīru. Sezonas gaitā čempionāta posmi piestās arī Kauguros, Rīgā, Ogrē, Rēzeknē, Aizkrauklē, Daugavpilī, Carnikavā, Limbažos un Lietuvas pilsētā Žagarē.

Čempionāta kalendārs un cita informācija

Iepriekšējās divās sezonās par turnīra uzvarētājiem kļuva Daugavpils futbola veterāni, bet abas reizes starp medaļniekiem bijuši arī Carnikavas pārstāvji.

Turnīrs norisinās sadarbībā ar Seni. Šo zīmolu pārstāvošā TZMO Latvija kompānija ir Eiropas vadošā higiēnas, kosmētikas un medicīnas preču ražotāja TZMO SA meitas uzņēmums Latvijā.

"Seni ir higiēnas preču zīmols, kam uzticas miljoniem cilvēku visā pasaulē. Seni produkcija nodrošina pilnīgu aizsardzību, komforta un drošības sajūtu cilvēkiem rehabilitācijas un inkontinences gadījumos. Mēs lepojamies, sakot, ka uzlabojam aprūpes kvalitāti," skaidro čempionāta atbalstītāji.


Latvijas Futbola federācija