Latvijas U-19 izlase (1999. dzimšanas gada un jaunāki futbolisti) savās mājās notiekošā tradicionālā Federācijas kausa izcīņas turnīra otrās kārtas mačā sestdien, 25. martā, Rīgas Hanzas vidusskolas laukumā ar rezultātu 1:3 (0:3) piekāpās vienaudžiem no Maķedonijas.

Laukuma saimnieki zaudējumu piedzīvoja par spīti tam, ka cīņas beigu daļā pie pretinieku vārtiem radīja virkni labu iespēju gūt gan otros, gan trešos vārtus. Latvijas izlasei šis bija otrais zaudējums turnīrā, kas nozīmē, ka sacensības komanda noslēgs ceturtajā vietā.

 Spēles foto galerija

 Spēles apskats Sportacentrs.com

Pēc divām kārtām turnīra tabulas augšgalā ar četriem punktiem atrodas Maķedonija un Ukraina, ar trim punktiem seko Norvēģija, bet Latvija pie punktiem nav tikusi.

Sacensības noslēgsies pirmdien, kad vispirms laukumā tiksies Norvēģijas un Maķedonijas futbolisti, bet vēlāk cīņā dosies Latvija un Ukraina.

Latvijas Futbola federācijas (LFF) organizētais Federācijas kausa turnīrs jauniešu izlasēm norisinās ceturto reizi. Pirmajos divos gados sacensībās uzvarēja Ukraina, bet pērn tajās triumfēja Norvēģijas izlase. Turnīrā drīkst spēlēt futbolisti, kuri dzimuši 1999. gadā vai jaunāki.

Turnīra spēles norisinās Rīgas Hanzas vidusskolas mākslīgā seguma laukumā Grostonas ielā 5. Ieeja uz Federācijas kausa izcīņas spēlēm ir bezmaksas.


Latvijas Futbola federācija