Latvijas nacionālā futbola izlase piektdien, 24. marta vakarā Ženēvas stadionā aizvadīja savu oficiālo pirmsspēles treniņu, gatavojoties sestdien paredzētajai 2018. gada FIFA Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra spēlei pret pašreizējiem grupas līderiem Šveici. Pirms šī treniņa notika arī valstsvienības pirmsspēles oficiālā preses konference.

 Marians Pahars un Andris Vaņins pirmsspēles preses konferencē Ženēvā (24.03.2017.)

 Latvijas nacionālā futbola izlase trenējas Le Stade de Genève (24.03.2017.)

 Valstsvienības pirmsspēles preses konference un treniņš Ženēvā (24.03.2017.)

"Katrs treneris pirms spēles novērtētu savas komandas gatavību dažādi. Ja runājam par Latvijas izlasi, mūsu gadījumā komandā ir spēlētāji, kas spēlē ārzemju klubos, un ir spēlētāji, kas spēlē Latvijas Virslīgas čempionātā, kas turklāt tikko sākās... Tas padara mūsu darbu grūtāku, jo spēlētājus jāsagatavo labākajās iespējamās kondīcijās pirms spēlēm kā novembrī, tā arī, piemēram, martā. Taču es domāju, ka mums šonedēļ bija ļoti labs sagatavošanās posms. Paldies Šveicei par piedāvātajām iespējām, lai organizētu šādu kvalitatīvu nometni. Jā, mēs esam gatavi rītdienas spēlei," šādi uz Šveices žurnālistu jautājumu par Latvijas izlases kopējo gatavību piektdien atbildēja valstsvienības galvenais treneris Marians Pahars

Preses konferencē šoreiz no spēlētāju puses piedalījās arī Latvijas izlases vārtsargs Andris Vaņins, kurš sākumā atbildēja uz vietējo žurnālistu jautājumiem, bet pēc tam sniedza atbildes arī uz Latvijas žurnālistu jautājumiem. 

 PRESS KIT of Latvian team before match vs Switzerland (ENG)

Visa ar gaidāmo spēli saistītā informācija, kā arī šai spēlei sagatavotā preses mape pieejama arī UEFA.com mājaslapā.


Latvijas Futbola federācija
no Šveices