Ar izšķirošajām spēlēm starp sešām komandām trešdien, 15. martā, noslēgsies pirmoreiz ieviestais Pavasara kausa izcīņas turnīrs meitenēm, kurā sacenšas U-16 vecuma grupas futbolistes. Cīņas uzņems Elektrum Olimpiskā centra futbola halle.

Turnīra dalībnieces pirmoreiz tikās 3. martā, kad aizvadīja apakšgrupu spēles un noskaidroja pusfināla cīņu pārus. Pirmajā no pusfināla spēlēm trešdien plkst. 10:00 tiksies Rēzeknes novada BJSS/Daugavpils un FS Metta/OSC komandas, kam sekos otrais pusfināla mačs starp AFA Olaine/FK Iecava un Rīgas Futbola skola vienībām. Šai spēlei sekos duelis par kopvērtējuma 5./6. vietu, kurā spēkiem mērosies SK Imanta/Talsu NSS un SK Super Nova futbolistes, bet pēcāk paredzēti noslēdzošie mači par godalgām.

Spēļu kalendārs un rezultāti

Šāda turnīrs Latvijas meiteņu futbola sezonas kalendārā ieviests ar mērķi popularizēt meiteņu futbolu Latvijā, sniegt lielāku spēļu praksi U-16 vecuma grupas komandām un sekmēt spēlētāju pāreju no futbola 8:8 uz futbolu 11:11. Sacensībās piedalās 2001.-2003. dzimšanas gada futbolistes ar iespēju katrai dalībniecei turnīram pieteikt arī ne vairāk kā divas 2004. dzimšanas gada meitenes.

Turnīrs norisinās sadarbībā ar Latvijas sieviešu futbola patronu - "Bella" zīmolu pārstāvošo "TZMO Latvija" kompāniju, kas ir Eiropas vadošā higiēnas, kosmētikas un medicīnas preču ražotāja "TZMO SA" meitas uzņēmums Latvijā.


Latvijas Futbola federācija