Ar SK Super Nova komandas triumfu sestdien Latvijas Sporta pedagoģijas (LSPA) sporta zālē noslēdzās bērnu un jauniešu turnīra "Rīgas kauss futbolā telpās 2003.-2007.g.zēniem" sacensības 2003. gadā dzimušo spēlētāju vecuma grupā. Otro vietu izcīnīja SK Super Nova 2, bet trešajā pozīcijā piecu dalībnieču konkurencē ierindojās JDFS Alberts vienība.

 Turnīra dalībnieku foto

SK Super Nova jaunā futbola talantu maiņa uzvarēja visas četras spēles, gūstot 24 un ielaižot tikai vienus vārtus, tādējādi kopumā ar 12 punktiem pēc viena apļa turnīra nodrošinot uzvaru turnīrā un arī kvalificēšanos Latvijas mēroga finālsacensībām, kur spēkosies ar labākajām pārējo valsts piecu reģionu pārstāvēm.

Arī SK Super Nova otrā komanda turnīrā startēja visnotaļ pārliecinoši, piekāpjoties vienīgi sava kluba pirmajai vienībai (0:3), bet atlikušajās trijās cīņās pārspējot sāncenšus ar vismaz četru vārtu handikapu.

 Turnīra foto galerija

Pa četriem punktiem savāca divas JDFS Alberts komandas, taču labākas vārtu attiecības dēļ priekšrocību un līdz ar to arī trešo vietu nodrošināja kluba pirmā vienība. Savukārt bez punktiem šoreiz palika FK Baltika-Līderis, kas atzina pretinieku pārākumu visos četros dueļos.

Par sacensību labāko vārtu guvēju tika atzīts sešas reizes sāncenšu vārtsargus sarūgtinājušais Kristians Godiņš (SK Super Nova 2). Tāpat SK Super Nova klubs dominēja vēl četrās citās nominācijās – pirmās komandas pārstāvis Niks Iesalnieks tika atzīts par labāko vārtsargu, sešus vārtus guvušais Kristiāns Dudkevičs par vērtīgāko spēlētāju, bet SK Super Nova līdzjutēji izklaides centra Fantasy Park vērtējumā tika atzīti par aktīvākajiem sacensību gaitā.

Apsardzes firmas Strong simpātiju balvu saņēma sešus vārtus guvušais Artūrs Krancmanis (SK Super Nova), bet par labāko treneri organizatori izvēlējās Gati Kalniņu (JDFS Alberts).

Visas godalgoto vietu ieguvējas tika sveiktas ar kausiem, bet pilnīgi visi dalībnieki - ar medaļām un piemiņas balvām.

Kā vēstīts, 2007. gadā dzimušo spēlētāju vecuma grupā uzvarēja BJFK Pārdaugava, bet starp 2004. gada futbolistiem triumfēja SK Super Nova.

Turnīra turpinājumā 11. martā turpat LSPA zālē (Brīvības iela 333, pirmais stāvs) risināsies fināla sacensības 2006. un 2005. gada vecuma grupām. Pirmajā no tām (sākums plkst. 9:30) par ceļazīmi uz Latvijas mēroga finālsacensībām cīnīsies JDFS Alberts, SK Super Nova, JFC Skonto un SC Mārupe, savukārt 2005. gadā dzimušo spēlētāju izšķirošajās sacensībās piedalīsies JDFS Alberts, TFS Nikars-Vanagi, SK Babīte un SK Super Nova (sākums plkst. 12:30).


Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija