Latvijas Futbola federācija (LFF) piedāvā iepazīties ar jaunās sezonas SynotTip Virslīgas un Virslīgas Dublieru čempionātu komandu sastāviem, kas pieejami pāreju perioda sacensību statistikas portālā.

Komandu pieteikumos ir iekļautas personas, par kurām ir saņemti visi pieteikumam nepieciešamie dokumenti. Ar pilnu spēlētāju pāreju sarakstu ir iespējams iepazīties ŠEIT. Sarakstā ir iekļauti arī tie spēlētāji, kuru pārejas uz attiecīgajiem klubiem atrodas procesā.

SynotTip Virslīgas čempionāta sadaļa

Virslīgas Dublieru čempionāta sadaļa

Tāpat vēlamies norādīt, ka, saistībā ar pāreju uz jauno sacensību vadības sistēmu COMET drīzumā tiks papildināta visu komandu oficiālo personu sadaļa, norādot visu oficiālo personu ieņemamos amatus klubā, kā arī var tikt precizēti spēlētāju statusi.

Šis statistikas portāls ir starpposms ceļā uz topošo jauna dizaina un kvalitātes LFF mājaslapu, kas cita starpā piedāvās vispusīgu turnīru un spēlētāju statistiku, izmantojot visas jaunās sacensību vadības sistēmas priekšrocības. Novērtēsim lietotāju norādes uz neprecizitātēm portāla datos.

Notiekot datu apkopošanai un to salāgošanai ar jauno sistēmu, pirmajās turnīru kārtās ir augsta dažādu neprecizitāšu iespējamība. Sacensību statistikas portāls nodrošinās arī spēļu teksta tiešraides.


Latvijas Futbola federācija