Ceturtdien, 9. martā, plkst. 13:00 tirdzniecības parka ALFA sporta preču veikalā Sportland notiks tradicionālais SynotTip futbola Virslīgas jaunās sezonas prezentācijas pasākums, kā ietvaros risināsies arī preses konference.

Sezonas atklāšanas pasākumā mediju pārstāvji un futbola līdzjutēji tiks informēti par aktualitātēm Latvijas futbola Virslīgā - sadarbības partnera Sportland mērķi un kopējā vīzija turpmākai sadarbībai, tehniskā partnera Nike atbalsta apjoma pieaugums Virslīgas čempionātam, kā arī ģenerālsponsora SynotTip iespaidi par pirmo sadarbības gadu un nākotnes ieceres.

Prezentācijas pasākumā piedalīsies:

  • Olivers Šlēgls, biedrības Latvijas Futbola Virslīga izpilddirektors
  • Jānis Mežeckis, Latvijas Futbola federācijas ģenerālsekretārs
  • Ivo Valenta, World Capital Ventures Cypros Limited valdes priekšsēdētājs un SynotTip īpašnieks
  • Justins Gailevičs, SynotTip Latvija vadītājs
  • Sandijs Pinkulis, Sportland valdes priekšsēdētājs
  • Aleksandrs Ļotovs, Vivasport tirdzniecības vadītājs

Sezonas prezentācijas pasākuma otrajā daļā mediju pārstāvjiem būs iespēja uzdot jautājumus visu astoņu futbola Virslīgas klubu galvenajiem treneriem par gaidāmo sezonu. Pēc triju gadu pārtraukuma tieši jaunās sezonas ievadā plašākai sabiedrībai tiks prezentēta Latvijas futbola aizvadītās sezonas gadagrāmata. Tāpat pēc pasākuma noslēguma mediju pārstāvjiem būs iespējams saņemt iepriekš pieteiktās mediju akreditācijas kartes spēļu apmeklējumam.

Jaunā SynotTip Virslīgas sezona, kas kopumā Latvijas futbolā būs jau divdesmit sestā, sāksies piektdien, 10. martā, Olaines pilsētas stadionā ar cīņu starp pērnās sezonas sudraba medaļu ieguvēju FK Jelgava un čempionāta debitanti SK Babīte/Dinamo.


Informāciju sagatavoja:
SynotTip Virslīga