Ar SK Super Nova komandas triumfu iepriekšējā nedēļas nogalē Latvijas Sporta pedagoģijas (LSPA) sporta zālē noslēdzās bērnu un jauniešu turnīra "Rīgas kauss futbolā telpās 2003.-2007.g. zēniem" sacensības 2004. gadā dzimušo spēlētāju vecuma grupā. Otro vietu četru komandu konkurencē izcīnīja SK Babīte, bet trešajā pozīcijā ierindojās JDFS Alberts.

 Turnīra dalībnieku foto

SK Super Nova jaunā futbola talantu maiņa uzvarēja visas trīs spēles, gūstot 23 un ielaižot tikai divus vārtus, tādējādi kopumā ar deviņiem punktiem pēc viena apļa turnīra nodrošinot uzvaru turnīrā un arī kvalificēšanos Latvijas mēroga finālsacensībām, kur spēkosies ar labākajām pārējo valsts piecu reģionu pārstāvēm.

Četrus punktus izcīnīja gan SK Babīte, gan JDFS Alberts, kuru savstarpējais mačs noslēdzās neizšķirti 2:2, tomēr labākas vārtu attiecības dēļ priekšrocību cīņā par otro vietu ieguva SK Babīte.

 Turnīra foto galerija

Aiz pirmā trijnieka palika SK Super Nova otrā vienība, kas piedzīvoja neveiksmes visos trīs mačos. Kā vēstīts, iepriekš bija plānots, ka sacensībās piedalīsies sešas komandas, taču abas JFC Skonto vienības tehnisku iemeslu dēļ dalību atteica.

Par sacensību labāko vārtu guvēju tika atzīts septiņas reizes sāncenšu vārtsargus sarūgtinājušais Kristians Godiņš (SK Super Nova). Tāpat turnīra uzvarētāja dominēja vēl trijās citās nominācijās – Aleksandrs Stekels tika atzīts par labāko treneri, sešus vārtus guvušais Bruno Mennis - par vērtīgāko spēlētāju, bet SK Super Nova līdzjutēji izklaides centra Fantasy Park vērtējumā tika atzīti par aktīvākajiem sacensību gaitā.

Kā turnīra prasmīgākais vārtsargs tika sumināts Kristofers Stoļarovs (SK Babīte), bet apsardzes firmas Strong simpātiju balvu saņēma viņa komandas biedrs Airtons Vijnands.

Tāpat visas godalgoto vietu ieguvējas tika sveiktas ar kausiem, bet pilnīgi visi dalībnieki ar medaļām un piemiņas balvām.

Turnīra turpinājumā 4. martā turpat LSPA zālē (Brīvības iela 333, pirmais stāvs) spēkus samēros piecas 2003. gadā dzimušo futbolistu komandas – divas SK Super Nova un JDFS Alberts vienības, kā arī FK Baltika-Līderis.


Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija