Lai iepazīstinātu ar Latvijas SynotTip Virslīgas futbola kluba RFS jauno komandas sastāvu un mērķiem, uzsākot jauno sezonu, kā arī atskatītos uz jau paveikto, mediji tiek aicināti uz pirmssezonas preses konferenci - komandas prezentāciju otrdien, 7. martā, plkst. 14.00 viesnīcā Mercure Riga Centre, pirmajā stāvā, bāra vestibilā, Elizabetes ielā 101.

Futbola kluba RFS spēlētāji tikko ir aizvadījuši savu treniņnometni Kiprā un, atgriežoties mājās, turpina intensīvi gatavoties jaunajai Virslīgas sezonai.

"Mūsu klubam 2016. gads bija debijas sezona Virslīgā, un mērķis bija ne tikai stiprināt savas pozīcijas Virslīgā, bet arī kvalitatīvi organizēt kluba darbu, paaugstināt konkurenci čempionāta iekšienē, piesaistīt līdzjutējus, kā arī izveidot kluba zīmolu un stiprināt tā reputāciju. Visi šie uzdevumi tika izpildīti un tas ļauj mums jaunajā sezonā uzstādīt daudz augstākus mērķus. Esmu pārliecināts, ka mūs gaida aizraujoša un spraiga sezona!," ar optimismu uz gaidāmo sezonu raugās kluba RFS ģenerāldirektors Maksims Krivuņecs. Tādēļ mediju pārstāvji un visi interesenti tiek aicināti uz preses konferenci – komandas un jauno spēlētāju prezentāciju, kurā piedalīsies:

  • Maksims Krivuņecs, futbola kluba RFS ģenerāldirektors;
  • Aleksandrs Usovs, futbola kluba RFS sporta direktors;
  • Andrejs Kaļiņins, futbola kluba RFS galvenais treneris;
  • Jaunie spēlētāji.

Informāciju sagatavoja:
FK RFS