Ar pirmajām spēlēm piektdien, 3. martā, tiks ievadīts Latvijas Futbola federācijas (LFF) pirmoreiz ieviestais Pavasara kausa turnīra U-16 vecuma grupas meiteņu komandām. Turnīrs norisināsies Elektrum Olimpiskā centra hallē.

Piektdien no plkst. 10:00 norisināsies visas sešas apakšgrupu posma spēles, katrai no turnīra dalībniecēm aizvadot pa diviem mačiem. Turnīrā spēkiem mērosies futbolistes no SK Super Nova, AFA Olaine/FK Iecava, FS Metta/OSC, Rīgas Futbola skola, Rēzeknes novada BJSS/Daugavpils un SK Imanta/Talsu NSS komandām.

Spēļu kalendārs un rezultāti

Sacensību otrais posms Rīgā notiks 15. martā, kad norisināsies spēles par kopvērtējuma vietām.

Šāda turnīrs Latvijas meiteņu futbola sezonas kalendārā ieviests ar mērķi popularizēt meiteņu futbolu Latvijā, sniegt lielāku spēļu praksi U-16 vecuma grupas komandām un sekmēt spēlētāju pāreju no futbola 8:8 uz futbolu 11:11. Sacensībās piedalās 2001.-2003. dzimšanas gada futbolistes ar iespēju katrai dalībniecei turnīram pieteikt arī ne vairāk kā divas 2004. dzimšanas gada meitenes.

Turnīrs norisinās sadarbībā ar Latvijas sieviešu futbola patronu - "Bella" zīmolu pārstāvošo "TZMO Latvija" kompāniju, kas ir Eiropas vadošā higiēnas, kosmētikas un medicīnas preču ražotāja "TZMO SA" meitas uzņēmums Latvijā.


Latvijas Futbola federācija