Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajā Evolution Gaming Rīgas nakts minifutbola līgas turnīrā piektdien tika aizvadīta septītā no desmit kārtām. Otro zaudējumu sacensībās piedzīvoja vicelīdere FK 02, savukārt pirmās vietas īpašniece SFS/Sportima svinēja panākumu un līdz ar tiešo konkurentu neveiksmi vēl vairāk palielināja savu atrāvienu kopvērtējuma tabulā.

FK 02 un FC Caramba Riga vienību savstarpējā mača pirmais puslaiks noslēdzās neizšķirti 2:2, savukārt pēc pārtraukuma FC Caramba Riga, pateicoties Jurija Višņakova un Ruslana Agafonova precīzajiem raidījumiem, izdevās iegūt 4:2 pārsvaru. Šāds rezultāts turējās līdz pat spēles noslēdzošajai minūtei, kad Ainārs Daudziešāns vienus vārtus policistu labā atguva, bet panākt vismaz izlīdzinājumu FK 02 vīriem šoreiz pietrūka laika.

Uzvarētāju rindās vēl vienus vārtus guva jau minētais J. Višņakovs, kā arī Mārcis Savinovs, savukārt FK 02 labā pirmā puslaika ietvaros atzīmējās Ilmārs Boriss un Andis Dombrovskis.

Pēc šī zaudējuma trīs kārtas līdz turnīra beigām FK 02 no līderes SFS/Sportima atpaliek jau sešus punktus. Nākamajā kārtā paredzēts abu šo vienību savstarpējais mačs, un panākuma gadījumā SFS/Sportima var priekšlaikus nodrošināt zelta godalgas.

Sacensību līderei šajā kārtā īpašas problēmas iegūt trīs punktus neradās – tika svinēta pārliecinoša uzvara pār RTO ar 7:2, trīs vārtus gūstot turnīra rezultatīvākajam spēlētājam Aleksandram Zeņkovam (viņam kopumā jau 15 precīzi sitieni), divus Pāvelam Jermilinam, bet pa vieniem – Ivanam Sputajam un Sergejam Sadkovskim. RTO sastāvā divus precīzus raidījumus realizēja Viktors Josifovs.

Visbeidzot, vēl nepieminētajā piektdienas cīniņā Riga United FC, pateicoties Marko Spinolas uzvaras vārtiem priekšpēdējā mača minūtē, ar rezultātu 3:2 pārspēja turnīra pastarīti AMOKO, kura joprojām sacensībās nav spējusi izcīnīt nevienu punktu.

Kā ziņots, Elektrum Olimpiskajā centrā izspēlētais turnīrs, kas notiek pirmo reizi, tiek organizēts ar mērķi veicināt aktīvu atpūtu ar futbola spēli, kā arī noskaidrot meistarīgākās minifutbola komandas un spēlētājus Rīgā. Sacensības risinās formātā 6:6 uz ceturtās daļas no futbola laukuma, ar 2x3 metru telpu futbola vārtiem un ar lielā izmēra futbola bumbu.

Sacensību gaitā sešas komandas uzvarētāju noskaidros pēc divu riņķu turnīra.


Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija