Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajā SynotTip Rīgas telpu futbola čempionāta Alternatīvajā līgā vēl ciešāk zelta godalgu izcīnīšanai pietuvojusies pašreizējā līdere Rīgas Pašvaldības Policija, kas devītajā kārtā izcīnīja svarīgu uzvaru pār GiftPrint.LV/EUROLOGI.

Divi Jāņa Klepera un vieni Renāra Kazus gūtie vārti palīdzēja Rīgas Pašvaldības Policija komandai mačā pret GiftPrint.LV/EUROLOGI svinēt uzvaru ar rezultātu 3:1 un līdz ar to saglabāt četru punktu pārsvaru pār tuvāko konkurenti BLLG. Ja savā nākamajā cīņā, kas paredzēta 3. martā pret K21 Mēbeles, policisti gūs uzvaru, pirms noslēdzošās kārtas priekšlaikus garantēs zelta medaļas Alternatīvās līgas kopvērtējuma tabulā.

Līderes tuvākā sekotāja BLLG aktuālajā kārtā ar rezultātu 6:1 lika kapitulēt FK Labas preces, izšķirošo pārsvaru iegūstot īsi pirms pārtraukuma un otrā puslaika sākumā, kad no neizšķirta 1:1 palielināja pārsvaru līdz trīs vārtu apjomam – 4:1. Trīs vārtus BLLG labā guva Aleksandrs Zotimovs, divus Ojārs Kalnozols, vienus Matīss Bieziņš, kamēr pretinieku rindās vienīgo reizi precīzs bija Ernests Students.

Viena punkta atstatumā no BLLG turnīra tabulā joprojām atrodas FK Partizāns un Arigo komandas, kuras abas devītajā kārtā ieguva maksimāli iespējamos trīs punktus. Divi Raimonda Ivenkova vārtu guvumi palīdzēja FK Partizāns vienībai atstāt sausā telpu futbolistus no K21 Mēbeles (4:0), savukārt Arigo pārliecinoši ar 7:0 sagrāva Satis Grupa, pa diviem vārtiem gūstot Aleksandram Kornejevam un Vladislavam Veselovam.

Vēl citā duelī FC Maskachka 2 ar rezultātu 6:1 sarūgtināja Ziemeļblāzma (hat-trick Arturam Podluckim), kamēr Ropaži pārtrauca četru neuzvarēto spēļu sēriju, uzveicot Futsal Addicts – 3:2.

Alternatīvās līgas turnīrā vēl atlikušas divas kārtas, kas tiks aizvadītas attiecīgi 3. un 10., kā arī 17. un 24. martā.

Kā iepriekš vēstīts, Alternatīvā līga izveidota ar mērķi dot iespēju telpu futbolā sevi apliecināt jaunām komandām, kā arī futbola kolektīviem, kuriem vēl pietrūkst nopietna līmeņa turnīru prakses. Turnīra uzvarētāja un pārējās medaļnieces noskaidrosies pēc viena riņķa turnīra, katrai no dalībniecēm aizvadot 11 spēles.


Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija