Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajā Evolution Gaming Rīgas nakts minifutbola līgā otrā riņķa pirmajā kārtā piektdien Elektrum Olimpiskajā centrā pie kārtējiem panākumiem izdevās tikt abām līderēm SFS/Sportima un FK 02, kuras tādējādi turpina atrauties no pārējām četrām konkurentēm sacensību kopvērtējumā.

SFS/Sportima svinēja sesto uzvaru pēc kārtas, ar rezultātu 4:1 pārspējot FC Caramba Riga. Pēc pirmā puslaika turnīra līderes pārsvars bija minimāls (2:1), tomēr pēc pārtraukuma tā spēja gūt vēl divus bezatbildes vārtus, kaldinot kārtējo panākumu. Divus vārtus SFS/Sportima labā guva Aleksandrs Zeņkovs, kurš ar kopumā 12 rezultatīviem sitieniem ir šobrīd sacensību labākais snaiperis. Pa vieniem vārtiem viņa kolēģiem Ingum Makovskim un Pāvelam Jermilinam, kamēr sāncenšu sastāvā vienīgo reizi precīzs bija Sergejs Kuļikovs.

Tikmēr citā piektdienas mačā AMOKO un FK 02 vienības par abām kopā guva 17 vārtus, uzvaru ar rezultātu 11:6 svinot policistiem. Izšķirošo lūzumu cīņas gaitā FK 02 panāca mača noslēdzošo septiņu minūšu laikā, kad no 7:6 rezultāta pārsvaru palielināja līdz 11:6.

Uzvarētājiem hat-trick realizēja Andis Dombrovskis, divi vārti Aināram Daudziešānam un Vsevolodam Čamkinam, pa vieniem – Igoram Pociluiko, Ruslanam Puriņam, Jānim Mangulim un Sergejam Puriņam. Savukārt AMOKO sastāvā divi precīzi sitieni trim dažādiem futbolistiem – Ivanam Petļukam, Aleksandram Rogovam un Andrejam Kijonokam.

Turnīra tabulā SFS/Sportima un FK 02 izkārtojušās trīs punktu intervālā, kamēr trešajā vietā esošā FC Caramba Riga no pirmās pozīcijas īpašnieces atpaliek jau par deviņiem punktiem.

Vēl vienā aktuālās kārtas duelī pēc trīs zaudējumu sērijas uzvaru izcīnīja Riga United FC, kas ar minimālu 3:2 pārsvaru uzveica RTO. Riga United FC labā divus vārtus guva Marko Spinola.

Kā ziņots, Elektrum Olimpiskajā centrā izspēlētais turnīrs, kas notiek pirmo reizi, tiek organizēts ar mērķi veicināt aktīvu atpūtu ar futbola spēli, kā arī noskaidrot meistarīgākās minifutbola komandas un spēlētājus Rīgā. Sacensības risinās formātā 6:6 uz ceturtās daļas no futbola laukuma, ar 2x3 metru telpu futbola vārtiem un ar lielā izmēra futbola bumbu.

Sacensību gaitā sešas komandas uzvarētāju noskaidros pēc divu riņķu turnīra.


Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija