Otro gadu pēc kārtas Rīgā notiks starptautisks jauniešu futbola turnīrs Riga City Cup. Turnīru organizē Futbola skola Metta sadarbībā ar Rīgas Futbola skolu. Turnīrs tiek rīkots ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstu.

Tuvāko divu nedēļu laikā Elektrum Olimpiskajā centrā norisināsies divi Riga City Cup turnīri – U-14 (dzimuši 2003. gadā un jaunāki) un U-13 (dzimuši 2004. gadā un jaunāki) vecuma grupās. Turnīros sacentīsies 20 komandas no dažādām valstīm. Kopumā tiks aizvadītas 116 spēles.

Kā pirmais šajā nedēļas nogalē - 18. un 19. februārī - notiks U-14 vecuma grupas turnīrs. Savukārt nedēļu vēlāk - 25. un 26. februārī - savā starpā spēkosies U-13 vecuma grupas futbolisti. FM Ateitis, Panevežys FA un FM Tauras no Lietuvas, kā arī Kardla LM no Igaunijas ir tikai dažas no komandām, kas dosies uz Rīgu, lai parādītu savas prasmes futbola laukumā.

Pagājušajā gada turnīrs arī norisinājās divās vecuma grupās. U-13 vecuma grupā uzvaru izcīnīja Futbola skolas Metta komanda, apsteidzot tādus pretiniekus kā Ziemeļīrijas selekcijas komanda un Malmo FF no Zviedrijas, savukārt U-14 vecuma grupā pirmajā vietā ierindojās komanda no Anglijas - West Bromwich Albion.

Ar spēļu grafiku un pilnu komandu sarakstu ir iespējams iepazīties turnīra mājaslapā. Turnīra laikā Facebook lapā būs iespējams sekot līdzi visiem rezultātiem online režīmā.

Turnīra spēļu apmeklēšana - bez maksas.


Informāciju sagatavoja:
FS Metta un Rīgas Futbola skola