Šajās brīvdienās, 11. un 12. februārī, Rīgā, Salaspilī, Madonā un Ludzā notiks četras Latvijas Telpu futbola asociācijas (LTFA) organizētā Virslīgas čempionāta 13. kārtas spēles. Pašreizējā līdere FK Nikars lūkos pagarināt uzvaru sēriju cīņā ar New Project, savukārt deviņkārtējo valsts čempionu ciešākā konkurente FK RABA izbraukumā Ludzā tiksies ar TFK Rēzekne.

FK Nikars un New Project savstarpējais duelis plānots sestdien plkst. 13:00 Elektrum Olimpiskajā centrā. Latvijas titulētākā vienība šobrīd izcīnījusi desmit uzvaras tikpat spēlēs, par sešiem punktiem apsteidz tuvāko konkurenti FK RABA, un ļoti ticams, ka pirmo vietu Virslīgas regulārajā čempionātā arī saglabās. Tikmēr New Project ar 12 punktiem ierindojas sestajā vietā deviņu klubu konkurencē. Kā zināms, abu komandu pirmā apļa cīņā nikarieši bija pārāki ar rezultātu 6:1.

Latvijas izlases galvenā trenera Artūra Šketova vadībā FK RABA svētdien plkst. 19:00 Ludzā tiksies ar trešajā pozīcijā esošo TFK Rēzekne, kuru šajā sezonā iepriekš jau pārspēja ar rezultātu 9:3. FK RABA no desmit spēlēm uzvarējusi astoņas, abas reizes piekāpjoties tieši savai galvenajai sāncensei FK Nikars.

Arī divas pārējās 13. kārtas cīņas notiks svētdien. Vispirms plkst. 10:30 SK Monarhs Salaspilī cīnīsies ar FC Petrow, savukārt plkst. 15:00 RTU/Madona FK uzņems Daugavpils telpu futbolistus.

Tikmēr telpu futbola 1.līgas čempionāts šajās brīvdienās sāksies ar sestdien plkst. 13:30 Kuldīgā paredzēto dueli starp vietējo FC Nikers un PB Line/Dinair no Rīgas, savukārt plkst. 15:00 vicelīdere Valmiera Glass VIA mājas laukumā tiksies ar RSU/BAO Dobele.

Sestdienas noslēdzošajā duelī plkst. 16:00 pirmās vietas īpašniece Ošukalns viesos Ludzā eksaminēs SK Latgols, bet dienu vēlāk plānotajā vienīgajā cīniņā plkst. 14:00 Preiļu BJSS tiksies ar TFK Salaspils/TENTE.


Informāciju sagatavoja:
Latvijas Telpu futbola asociācija
Foto - TFK Rēzekne