Par Latvijas Telpu futbola asociācijas (LTFA) organizētās kausa izcīņas pirmo finālisti trešdien kļuva FK RABA, kas pusfināla mačā ar rezultātu 5:2 pārspēja SK Monarhs vienību. Finālā Latvijas izlases galvenā trenera Artūra Šketova vadītā vienība tiksies ar FK Nikars un FC Nikers pusfināla pāra uzvarētāju.

FK RABA telpu futbolistiem pārvarēt Latvijas kausa pusfināla barjeru nenācās viegli, jo pirmo puslaiku viņi noslēdza iedzinēju lomā – 1:2. Tomēr pēc pārtraukuma FK RABA spēja saņemties, gūt četrus bezatbildes vārtus un nodrošināt panākumu.

Uzvarētāju rindās pa vieniem vārtiem guva pieci dažādi futbolisti – mača protokolā atzīmējās Edersons Pineiro da Kruzs, Artūrs Kulešovs, Artūrs Strazdiņš, Rūnijs Pereira de Azevedo un Jonatass Da Silva Souza. Savukārt SK Monarhs vienībā precīzi sita Sergejs Vasiļjevs un Dmitrijs Skibjuks.

Trešdien notika arī noslēdzošā ceturtdaļfināla cīņa, kurā FK Nikars bez lielām grūtībām ar rezultātu 7:0 pieveica RTU/Madona FK. Divus vārtus uzvarētājiem guva Maksims Seņs un Germans Matjušenko, bet pa reizei izcēlās Andrejs Aleksejevs, Jurijs Arhipovs-Prokofjevs un Rafaels Karvalju Dos Santoss.

Kā ziņots, FK RABA pretiniece finālā noskaidrosies deviņkārtējās Latvijas čempiones FK Nikars un 1.līgas vienības FC Nikers savstarpējā mačā. Šī pusfināla, kā arī fināla spēles norises laiks un vieta tiks precizēti jau tuvākajā laikā.


Informāciju sagatavoja:
Latvijas Telpu futbola asociācija
Foto - FK Raba