Kļuvuši zināmi Latvijas kausa izcīņas 2016./2017. gada sezonas ceturtdaļfināla spēļu norises laiki un vietas. Spēles norisināsies 8. un 9. aprīlī Jūrmalā, Rīgā un Ventspilī.

Pēc pagājušā gada ietvaros notikušajām pirmo posmu un astotdaļfināla spēlēm ceturtdaļfinālam kvalificējās visas astoņas komandas, kas pērn startēja SynotTip Virslīgas čempionātā. Februāra pirmajā dienā norisinājās ceturtdaļfināla pāru izloze.

Ceturtdaļfināla spēles

  1. FK Ventspils vs FK Liepāja | 8. aprīlis, plkst. 14:00, Ventspils 2. pamatskolas stadions
  2. FK Spartaks Jūrmala vs FK Jelgava | 8. aprīlis, plkst. 16:00, Kauguru vsk. stadions
  3. Riga FC vs BFC Daugavpils | 9. aprīlis, plkst. 14:00, Kauguru vsk. stadions
  4. FK Metta/Latvijas Universitāte vs RFS | 9. aprīlis, plkst. 17:00, Hanzas vsk. laukums

Kā ziņots, pēc ceturtdaļfināla pāru izlozēšanas kļuva zināmi arī potenciālie komandu pāri pusfinālā, kur uzvarētājs aprīļa beigās un maija sākumā tiks noskaidrots divu spēļu summā, bet turnīra fināls paredzēts 17. maijā. Par tā norises vietu un laiku tiks paziņots papildus.

Jau vēstīts, ka nesen ieviestas izmaiņas Latvijas kausa izcīņas izspēlē, kas līdz ar 2017. gadu paredz turnīru izspēlēt viena kalendārā gada ietvaros. Šīs izmaiņas nozīmē, ka šogad tiks izspēlēti divi Latvijas kausa izcīņas turnīri. Vispirms maijā noslēgsies 2016./2017. gada Latvijas kausa izcīņas sezona, savukārt pēc tam jūnijā sāksies 2017. gada Latvijas kausa izcīņas sezona, kas noslēgsies ar finālu oktobra izskaņā.