Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajā Evolution Gaming Rīgas nakts minifutbola līgas turnīrā ceturto uzvaru pēc kārtas aizvadītajā piektdienā izcīnīja pašreizējā līdere SFS/Sportima, kas ar rezultātu 8:2 pārliecinoši sagrāva Riga United FC, tādējādi saglabājot vienvadību kopvērtējuma tabulā.

Izcilu sniegumu SFS/Sportima rindās demonstrēja Aleksandrs Zeņkovs, kurš palīdzēja savai komandai izcīnīt trīs punktus ar piecu vārtu guvumu, divi vārti viņa kolēģim Aleksandram Kļimovam, bet vieni – Raitim Dzelzkalējam. Tikmēr Riga United FC rindās ar precīziem sitieniem atzīmējās Ivans Balabans un Marko Spinoza.

SFS/Sportima ir vienīgā no sešām turnīra dalībniecēm, kurai joprojām izdevies saglabāt simtprocentīgu bilanci, bet jau minētais A. Zeņkovs pēc sava veikuma šajā kārtā sacensību rezultatīvāko spēlētāju sarakstā noķēra līdzšinējo līderi Mihailu Skuratoviču - abi futbolisti guvuši pa astoņiem vārtiem.

Citā piektdienas mačā arīdzan pārliecinošu uzvaru svinēja otrās pozīcijas īpašniece FK 02, kas ar 10:3 sagrāva RTO. Pēc pirmā puslaika policistu pārsvars bija trīs vārtu apjomā (4:1), bet mača turpinājumā viņiem to izdevās vēl vairāk palielināt un izcīnīt savu trešo uzvaru. Hat-trick uzvarētāju sastāvā realizēja Andis Dombrovskis, bet divi vārtu guvumi Vsevolodam Čamkinam.

Visbeidzot, vēl nepieminētajā duelī ceturto neveiksmi pēc kārtas piedzīvoja turnīra pastarīte AMOKO, kas ar 1:5 piekāpās FC Caramba Riga. Četrus no vārtiem pēdējo rindās guva Mārcis Savinovs.

Turnīra pirmā apļa noslēdzošā jeb piektā kārta Elektrum Olimpiskajā centrā risināsies šo piektdien, 10. februārī.

Kā ziņots, Elektrum Olimpiskajā centrā izspēlētais turnīrs, kas notiek pirmo reizi, tiek organizēts ar mērķi veicināt aktīvu atpūtu ar futbola spēli, kā arī noskaidrot meistarīgākās minifutbola komandas un spēlētājus Rīgā. Sacensībās risinās formātā 6 pret 6 uz ceturtās daļas no futbola laukuma, 2x3 metru telpu futbola vārtiem un ar lielā izmēra futbola bumbu.

Sacensību gaitā sešas komandas uzvarētāju noskaidros pēc divu riņķu turnīra.


Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija