Rumānijas Futbola federācija un UEFA ir precizējuši datumus un norises laikus 2018. gada UEFA Eiropas telpu futbola čempionāta kvalifikācijas pamatturnīra 4. apakšgrupas spēlēm. Kā jau ziņots, četru komandu miniturnīrs notiks Călărași pilsētā esošajā sporta hallē, kas atrodas 130 kilometru attālumā no Rumānijas galvaspilsētas Bukarestes.

Turnīra spēles tika pārceltas par divām dienām uz priekšu un šobrīd to norise apstiprināta sekojošos datumos: 8., 9. un 11. aprīlis.  

Kā ziņots, cīņā par iekļūšanu Eiropas čempionāta finālturnīrā galvenā trenera Artūra Šketova vadītā Latvijas izlase tiksies ar Portugāli, Rumāniju un Somiju. 

Pamatturnīra septiņu apakšgrupu uzvarētāji iekļūs finālturnīrā, tikmēr septiņi 2. vietu ieguvēji un viena labākā 3. vietas ieguvēja kvalificēties izslēgšanas spēlēm jeb play-off kārtai (spēles notiks 2017. gada septembrī). Arī šo spēļu uzvarētāji pievienosies Eiropas čempionāta finālturnīra 12 komandu dalībnieku lokam. Pēc kārtas 12. Eiropas telpu futbola čempionāta finālturnīrs laika posmā no 30. janvāra līdz 10. februārim notiks "Arena Stožice" hallē Slovēnijas galvaspilsētā Ļubļanā. 

Plašāka informācija par Latvijas telpu futbola izlases gatavošanās plāniem pirms kvalifikācijas spēlēm Rumānijā tiks paziņota LFF.lv papildus. 

2018. gada UEFA Eiropas čempionāts, pamatturnīrs (4. grupa)

SPĒĻU KALENDĀRS

  • Sestdiena, 8. aprīlis

plkst 16:30 PORTUGĀLE - LATVIJA
plkst 19:00 RUMĀNIJA - SOMIJA

  • Svētdiena, 9. aprīlis

plkst 16:30 SOMIJA - PORTUGĀLE
plkst 19:00 RUMĀNIJA - LATVIJA

  • Otrdiena, 11. aprīlis

plkst 15:30 LATVIJA - SOMIJA
plkst 18:00 PORTUGĀLE - RUMĀNIJA

Visas spēles notiks Sala Polivalentă "Ion C. Neagu" hallē Călărași pilsētā, Rumānijā.

*spēļu sākums pēc Latvijas / Rumānijas laika

UEFA Eiropas telpu futbola čempionāta spēlēm iespējams sekot līdzi UEFA.com


Pēc Rumānijas Futbola federācijas sniegtās informācijas
Latvijas Futbola federācija