Šo sestdien, 4. februārī, Rīgā, Spuņciemā un Daugavpilī risināsies četras Latvijas Telpu futbola asociācijas (LTFA) organizētā Virslīgas čempionāta 12. kārtas spēles. Tāpat notiks kārtējie mači 1.līgā, bet nākamnedēļ – 8. februārī - Latvijas telpu futbola kausa izcīņā tiks aizvadīta noslēdzošā ceturtdaļfināla spēle starp FK Nikars un RTU/Madona FK.

Virslīgas sacensību kārtas centrālais mačs risināsies plkst. 13:30 Elektrum Olimpiskajā centrā, kur tiksies deviņkārtējā valsts čempione un pašreizējā līdere FK Nikars ar trešajā pozīcijā esošo TFK Rēzekne. Abu komandu pirmā apļa mačā nikarieši svinēja panākumu ar rezultātu 7:2.

Uzreiz pēc šīs cīņas turpat Elektrum Olimpiskajā centrā plkst. 16:00 spēkus samēros FC Petrow un New Project, savukārt abi vakara dueļi risināsies ārpus Latvijas galvaspilsētas – plkst. 18:30 FK BEITAR Spuņciemā cīnīsies ar RTU/Madona FK, kamēr plkst. 19:00 Daugavpils savā laukumā uzņems SK Monarhs.

Patlaban sacensību kopvērtējuma tabulā līdere ar 27 izcīnītiem punktiem ir FK Nikars, no kuras par trim atpaliek Latvijas izlases galvenā trenera Artūra Šketova vadītā FK RABA, bet jau par astoņiem – TFK Rēzekne.

Tikmēr 1.līgas čempionāts šajās brīvdienās sāksies ar sestdien plkst. 18:00 Jēkabpilī paredzēto dueli starp turnīra līderi Ošukalns un TFK Salaspils/TENTE, bet atlikušās devītās kārtas cīņas notiks dienu vēlāk. Svētdien plkst. 15:00 RSU/BAO Dobele uzņems FC Nikers, šajā pat laikā SK Latgols Ludzā tiksies ar Valmiera Glass/VIA, savukārt plkst. 20:45 PB Line/Dinair Rīgas 49. vidusskolā samēros spēkus ar Preiļu BJSS.

Nākamās nedēļas vidū – 8. februārī – plkst. 21:30 RTU/Madona FK un FK Nikars noskaidros noslēdzošo Latvijas kausa izcīņas pusfinālisti, Rīgas 49. vidusskolas zālē aizvadot pēdējo ceturtdaļfināla spēli. Kā zināms, vietu kausa pusfinālā jau nodrošinājušas FK RABA, SK Monarhs, kā arī 1.līgas pārstāve FC Nikers, kas sensacionāli ceturtdaļfinālā uzvarēja TFK Rēzekne.


Informāciju sagatavoja:
Latvijas Telpu futbola asociācija