Trešdien, 1. februārī, Latvijas Futbola federācijā (LFF) organizācijas vadība tikās ar žurnālistiem, lai pārrunātu šā gada aktualitātes un atbildētu uz mediju jautājumiem.

LFF ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis tikšanos, kas ilga trīs stundas, ievadīja ar gada nozīmīgāko notikumu ieskicēšanu, LFF izpilddirektors Edgars Pukinsks prezentēja pēdējo gadu LFF budžetus, skaidrojot ienākumu un izdevumu segmentus, kā arī finanšu plūsmas dinamiku, bet LFF Sacensību nodaļas vadītājs Arturs Gaidels izklāstīja Virslīgas un 1. līgas licencēšanas procesu, izmaiņas Latvijas kausa izcīņas sacensībās, kā arī pastāstīja par jauno sacensību menedžmenta sistēmu Comet. Savukārt LFF sporta direktors Dainis Kazakevičs prezentēja apjomīgu pētījumu par Latvijas futbolu un to, kā mēs dažādos rādītājos (piemēram, Eiropas valstu futbola treneru apmācību pieejamības rangs, kurā Latvija atrodas labāko desmitniekā!) izskatāmies uz Eiropas fona. Tikšanās otrajā daļā mediju pārstāvji uzdeva virkni jautājumu par visdažādākajām tēmām.

 Foto no tikšanās

Šādas LFF vadības tikšanās ar žurnālistiem pēdējos gados jau kļuvušas par tradīciju. Šoreiz bija uzaicināti mediji no visas Latvijas. Šo tikšanos mērķis ir detalizētāk izskaidrot LFF veiktos darbus, to mērķus un uzdevumus, kā arī atbildēt uz jebkuru žurnālistus interesējošu jautājumu.


Latvijas Futbola federācija