Trešdien, 1. februārī, Latvijas Futbola federācijas (LFF) telpās – Elektrum Olimpiskā centra ceturtā stāva konferenču zālē – notika 2016./2017. gada sezonas Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfināla spēļu pāru izloze.

 FOTOGALERIJA: Latvijas kausa ceturtdaļfināla pāru izloze

Pēc pagājušā gada ietvaros notikušajām pirmo posmu un astotdaļfināla spēlēm ceturtdaļfinālam kvalificējušās visas astoņas komandas, kas pērn startēja SynotTip Virslīgas čempionātā. Pēc ceturtdaļfināla izlozes uzreiz kļuva zināmi arī potenciālie pusfināla pāri. Pusfinālos uzvarētājs tiks noskaidrots divu spēļu summā, bet turnīra fināls paredzēts 17. maijā, par kura norises vietu un laiku tiks paziņots papildus.

2016./2017. gada Latvijas Kausa izcīņas CETURTDAĻFINĀLA pāri

  1. FK Spartaks Jūrmala - FK Jelgava
  2. FK Ventspils - FK Liepāja
  3. Riga FC - BFC Daugavpils
  4. FS METTA/Latvijas Universitāte - FK RFS

Kā zināms, nesen ieviestas izmaiņas Latvijas kausa izcīņas izspēlē, kas līdz ar 2017. gadu paredz turnīru izspēlēt viena kalendārā gada ietvaros. Šīs izmaiņas nozīmē, ka šogad tiks izspēlēti divi Latvijas kausa izcīņas turnīri. Vispirms maijā noslēgsies 2016./2017. gada Latvijas kausa izcīņas sezona, savukārt pēc tam jūnijā sāksies 2017. gada Latvijas kausa izcīņas sezona, kas noslēgsies ar finālu oktobra izskaņā.


Latvijas Futbola federācija