Latvijas telpu futbola izlases galvenais treneris Artūrs Šketovs piektdine, 27. janvārī pēcspēles preses konferencē, atbildot uz žurnālistu jautājumiem, atzīmēja, ka Vācijas izlase, viņaprāt, ir stiprākā debitante, pret kuru Latvijas izlasei ir nācies spēlēt Eiropas čempionāta vai Pasaules kausa kvalifikācijas turnīros. Neskatoties uz neizšķirtu rezultātu šajā mačā, lai iekļūtu pamatturnīrā, mūsu valstsvienības uzdevums svētdien, 29. janvārī Jelgavā būs uzvara pār Armēniju. 

"Protams, mēs esam sarūgtināti par šādu rezultātu, jo spēles laikā atradāmies vadībā 3:0. Mums šodien sanāca divi dažādi puslaiki, lai arī trīs vārtus ielaidām, spēlējot pret pieciem laukuma spēlētājiem. Pieļāvām taktiskas kļūdas, taču arī mēs piespiedām vāciešus kļūdīties, varējām ieraidīt bumbu tukšos vārtos. Tas ir telpu futbols. Vācijas izlase ir ļoti meistarīga komanda. Diemžēl spēle noslēdzās neizšķirti. Ja skatāmies uz visu turnīru šobrīd kopumā, globāli šāds rezultāts mums neko nemaina. Protams, mūsu uzdevums šajā spēlē bija uzvarēt! Taču šobrīd mums jebkurā gadījumā jāuzvar Armēnija svētdien, tā būs spēle par pirmo vietu grupā, jo nedz Vācijas izlasei, nedz Igaunijas izlasei vairāk nav teorētisku iespēju uzvarēt grupā. Mums nepieciešams svētdien apspēlēt Armēniju!" pēcspēles preses konferencē izteicās Artūrs Šketovs. 

"Vēlējos izteikt pateicību mūsu līdzjutējiem, kuru atbalsts šodien Jelgavā bija ļoti labs. Vēlējos atvainoties par to, ka neizdevās šodien uzvarēt. Mēs patiešām to ļoti vēlējāmies un viss uz to arī gāja... Taču nedaudz neizturējām. Mēs nebijām sliktāki par Vāciju, mums bija jāuzvar, taču mēs tikām sodīti, kad pretinieka sastāvā laukumā mača izskaņā bija pieci laukuma spēlētāji. Vēlos visus līdzjutējus uzaicināt uz turnīra noslēdzošo spēli. Mums nepieciešama tikai un vienīgi uzvara. Mēs spēlējam jums, mūsu līdzjutējiem. Protams, ar mūsu līdzjutēju atbalstu mēs centīsimies uzvarēt Armēniju. Uzskatu, ka šo komandu uzvarēt mums ir pa spēkam!" līdzjutēju nozīmi cīņā par uzvaru šajā turnīrā preses konferences noslēgumā atzīmēja valstsvienības galvenais treneris. 

LATVIJA - VĀCIJA, pēcspēles preses konferences pilnais video ieraksts

2018. GADA UEFA EIROPAS ČEMPIONĀTA KVALIFIKĀCIJA (C GRUPA)UEFA.COM | SPĒĻU KALENDĀRS UN REZULTĀTI


Latvijas Futbola federācija