Otrās uzvaras Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajā Evolution Gaming Rīgas nakts minifutbola līga 2017 turnīrā aizvadītajā piektdienā svinēja FK 02 un SFS/Sportima, kas tādējādi izvirzījušās sacensību kopvērtējuma vadošajās pozīcijās.

FK 02 mačā pret FC Caramba Riga jau pirmajās 20 minūtēs guva trīs bezatbildes vārtus, tomēr sāncenši pavisam drīz prata sadeldēt rezultāta deficītu līdz minimumam – 2:3. Atlikušajā laikā rezultāts tomēr vairs nemainījās, trīs punktus izcīnot policistiem, kuru labā divus vārtus guva Daniils Ivanovs, bet viens trāpīgs sitiens Vsevoloda Čamkina rēķinā. Tikmēr FC Caramba Riga sastāvā vārtus guva Ruslans Agafonovs, bet vēl reizi bumba FK 02 vārtos pabija pēc pašu spēlētāja netīša raidījuma.

Krietni vieglāk panākuma izcīnīšana sekmējās SFS/Sportima vienībai, kas ar 7:2 sagrāva RTO. Spēles lūzums notika otrā puslaika vidū, kad SFS/Sportima piecu minūšu laikā palielināja rezultātu no 2:1 līdz 6:1, tādējādi gaisinot jebkādas šaubas par mača uzvarētāju. Trīs no komandas septiņiem vārtiem guva Aleksandrs Čekulajevs, divus Ingus Makovskis, pa vieniem – Jevgenijs Kazura un Ivans Sputajs. RTO labā precīzi sita Viktors Josifovs un Jevgeņijs Komarnickis.

Visbeidzot, vēl vienā otrās kārtas duelī savus pirmos punktus turnīrā izcīnīja Riga United FC, kas, pateicoties Ivana Balabana un Ali Lo vārtu guvumiem, ar 2:1 spraigā mačā pārspēja AMOKO. Pēdējiem vienīgie vārti Artura Rucko rēķinā.

Kopvērtējuma tabulā, kā minēts, ar sešiem punktiem priekšgalā konkurentēm atrodas FK 02 un SFS/Sportima, trīs punktus izcīnījušas Riga United FC un RTO, kamēr bez punktiem šobrīd cīnās FC Caramba Riga un AMOKO.

Līgas rezultatīvākais spēlētājs pēc divām kārtām ir sešus vārtus guvušais Mihails Skuratovičs (RTO).

Kā iepriekš ziņots, Elektrum Olimpiskajā centrā izspēlētais turnīrs, kas notiek pirmo reizi, tiek organizēts ar mērķi veicināt aktīvu atpūtu ar futbola spēli, kā arī noskaidrot meistarīgākās minifutbola komandas un spēlētājus Rīgā. Sacensības risinās formātā seši pret seši uz ceturtās daļas no futbola laukuma, 2x3 metru telpu futbola vārtiem un ar lielā izmēra futbola bumbu.

Sacensību gaitā sešas komandas uzvarētāju noskaidros pēc divu riņķu turnīra.


Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija