Gatavošanos 2018. gada UEFA Eiropas telpu futbola čempionāta kvalifikācijas priekšsacīkšu "C" grupas turnīram turpina Latvijas telpu futbola izlase. Komanda nepilnā sastāvā pirmdien, 23. janvārī viesojās Jelgavas pilsētas Domē, kur tikās ar tās priekšsēdētāju Andri Rāviņu. Tikšanās laikā valstsvienības pārstāvji pastāstīja par kopējo noskaņojumu un mērķiem gaidāmajā turnīrā, turpretim A. Rāviņš futbolistiem pastāstīja par aktualitātēm pilsētas sporta dzīvē, vienlaikus novēlot sekmīgu turnīru un kvalificēšanos sacensību nākamajā kārtā.

Latvijas izlase uzdāvināja pilsētas mēram īpašu bumbu ar komandas dalībnieku autogrāfiem, kā arī pasniedza simbolisku kopbildi, kas uzņemta pēc izcīnītā triumfa Baltijas Kausa izcīņā 2016. gada decembrī. Jelgavas pilsētas Domes priekšsēdētājs no komandas puses vienlaikus tika uzaicināts klātienē apmeklēt turnīra spēles Zemgales Olimpiskā centra hallē.

Pēcpusdienā valstsvienība jau pilnā sastāvā viesojās Jelgavas 1. internātpamatskolā, kur skolas sporta zālē tikās ar skolēniem un pedagogiem, iepazīstināja ar sevi un pozitīvā atmosfērā, izpildot dažādas stafetes un atraktīvus uzdevumus, praksē jauniešiem parādīja, kas ir telpu futbols. Arī skolas audzēkņi tika uzaicināti klātienē apmeklēt valstsvienības spēles 26., 27. un 29. janvārī ZOC hallē, Jelgavā. Protams, neiztika arī bez kopbildes un autogrāfu sesijas, kas bērnu acīs raisīja neviltotu prieku un neaizmirstamas atmiņas no šīs tikšanās.

 Latvijas izlase ciemos Jelgavas pašvaldībā un 1. internātpamatskolā (23.01.2017.)

LFF izsaka pateicību gan Jelgavas pilsētas pašvaldības darbiniekiem un personīgi tās priekšsēdētājam A. Rāviņam, kā arī Jelgavas 1. internātskolas kolektīvam un personīgi skolas direktorei Gundai Balodei par izrādīto viesmīlīgu! Būsim kopā arī turnīra spēlēs!

Latvijas izlases sastāvs UEFA EČ kvalifikācijas turnīrā


Latvijas Futbola federācija