Iepriekšējās brīvdienās Latvijas Telpu futbola asociācijas (LTFA) organizētā Virslīgas čempionāta ietvaros piekto uzvaru pēc kārtas svinēja TFK Rēzekne, kas pārceltajā septītās kārtas spēlē ar rezultātu 5:2 uzveica SK Monarhs. Savukārt 1.līgas turnīrā joprojām bez punktu zaudēšanas turpina cīnīties līdere Ošukalns, palielinot kopvērtējuma pārsvaru pār tuvākajām konkurentēm līdz sešu punktu apjomam.

Līdz ar Latvijas telpu futbola izlases gatavošanos un startu Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā aizvadītajā nedēļas nogalē Ludzā risinājās tikai iepriekš pārceltais Virslīgas mačs starp TFK Rēzekne un SK Monarhs. Divi Guntara Silagaiļa un ukraiņu leģionāra Andrija Kidanova vārtu guvumi ļāva šajā mačā ar rezultātu 5:2 triumfēt rēzekniešiem, kuri, kā minēts, turnīra tabulā ieņem trešo pozīciju, no līderes FK Nikars atpaliekot par astoņiem, bet no otrajā vietā esošās FK RABA – par pieciem punktiem.

Tikai vienas cīņas norise plānota arī šajās brīvdienās, kad 29. janvārī New Project plkst. 20:30 Elektrum Olimpiskajā centrā uzņems SK Monarhs.

Tikmēr 1.līgas turnīrā septīto uzvaru tikpat spēlēs izcīnīja kopvērtējuma līdere Ošukalns, kas sestdien Rīgas 49. vidusskolā ar rezultātu 5:2 uzveica Latvijas galvaspilsētu pārstāvošo PB Line/Dinair. Viesiem divus vārtus guva Aigars Liņģis, bet Ošukalns līdz ar tuvākās sāncenses FC Nikers neveiksmi mačā pret Valmiera Glass VIA (1:6) palielināja atrāvienu tabulā pār ciešāk sekojošajām konkurentēm līdz sešu punktu apjomam.

Valmieriešu triumfs sestdien izbraukuma cīņā Kuldīgā pār FC Nikers ļāva viņiem ne tikai noķert kuldīdzniekus punktu izteiksmes ziņā, bet arī tos apsteigt, pateicoties savstarpējā spēlē gūtajai uzvarai, un izvirzīties 1.līgas čempionāta otrajā vietā.

Neveiksmju sēriju svētdien joprojām neizdevās pārtraukt turnīra pastarītei SK Latgols, kas ar rezultātu 2:9 piekāpās Preiļu BJSS, piedzīvojot septīto zaudējumu pēc kārtas. Uzvarētājiem šajā cīņā četrus vārtus guva Aigars Caics. Savukārt TFK Salaspils/TENTE ar 6:2 izbraukumā pārspēja RSU/BAO Dobele, četras reizes uzvarētāju rindās precīzi sitot Jurim Macukam.


Informāciju sagatavoja:
Latvijas Telpu futbola asociācija
Foto - TFK Rēzekne