Latvijas telpu futbola izlase šajā nedēļas nogalē uzsākusi savu plānoto treniņnometni, gatavojoties 2018. gada UEFA Eiropas telpu futbola čempionāta kvalifikācijas priekšsacīkšu turnīra spēlēm, kas laika posmā no 26. līdz 29. janvārim risināsies Zemgales Olimpiskā centra (ZOC) hallē, Jelgavā. Kā jau ziņots iepriekš, komanda 14 futbolistu sastāvā aizvada treniņus Jelgavā.

Svētdien, 22. janvārī pirms treniņa ZOC hallē notika arī turnīra video reklāmas klipa filmēšana, kā arī svinīgā komandas kopbildes un individuālo portretfoto uzņemšana. LFF piedāvā ielūkoties valstsvienības treniņprocesā, kā arī nokļūt reklāmas klipa filmēšanas aizkulisēs.

 Latvijas izlase trenējas, filmējas un bildējas pirms EČ kvalifikācijas (22.01.2017.)

Pirmdien, 23. janvārī plkst 14:00 Latvijas izlase nepilnā sastāvā dosies ciemos uz Jelgavas pašvaldību, kur tiksies ar domes priekšsēdētāju Andri Rāviņu un pašvaldības pārstāvjiem. Pēc tam no pulksten 15:00 komanda jau pilnā sastāvā viesosies Jelgavas 1. internātpamatskolā, kur skolas sporta zālē tiksies ar skolēniem, lai iepazīstinātu ar sevi un pozitīvā atmosfērā, izpildot dažādas stafetes un atraktīvus uzdevumus, praksē jauniešiem parādītu, kas ir telpu futbols.

Latvijas izlases spēlētāju saraksts EČ kvalifikācijas spēlēm

ATBALSTI LATVIJAS TELPU FUTBOLA IZLASI KLĀTIENĒ JELGAVĀ!


Latvijas Futbola federācija