Piekto uzvaru pēc kārtas Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajā jaunizveidotajā Rīgas telpu futbola čempionāta SynotTip Alternatīvajā līgā izcīnījusi Rīgas Pašvaldības Policija, kas tādējādi vēl vairāk nostiprinājusi līderes statusu un kopvērtējuma tuvākās sekotājas apsteidz jau par četriem punktiem.

Sestās kārtas ietvaros policisti samēroja spēkus ar turnīra pastarīti Satis Grupa, izcīnot sauso uzvaru ar rezultātu 4:0. Divus vārtus šajā mačā guva Dmitrijs Sokolovs, bet pa vieniem vārtiem Rīgas Pašvaldības Policija komandas rindās guva Jānis Kleperis un Renārs Kazus. Latvijas galvaspilsētas kārtības sargu organizācijas atbalstītā vienība, kā minēts, šobrīd ar 16 punktiem atrodas turnīra tabulas pirmajā vietā, par četriem punktiem apsteidzot FK Partizāns un BLLG.

Atstāt pretiniekus uz nulles šajā kārtā izdevās arī BLLG, kas savu ceturto panākumu čempionātā kaldināja spēlē ar GiftPrint.LV/EUROLOGI – 5:0. Pirmo 20 minūšu laikā uzvarētājiem divus vārtus guva Dmitrijs Ignaškins, savukārt mača turpinājumā pa reizei mača protokolā atzīmējās arī Viktors Krasovs, Ojārs Kalnozols un Andis Rudzītis.

Savukārt FK Partizāns pēc trīs uzvaru sērijas šoreiz dalīja punktus uz pusēm spēlē ar FK Labas preces. Abas komandas vārtu guvumiem apmainījās pirmajā puslaikā – otrajā minūtē FK Labas preces ieguva vadību pēc Raivja Boktas sekmīga sitiena, uz ko partizāni atbildēja īsi pirms došanās atpūtā, precīzam esot Svajunas Fokas.

Turpat netālu Alternatīvās līgas čempionāta tabulā aiz līderu trijnieka izkārtojusies arī 11 punktus savākusī K21 Mēbeles, kas sestās kārtas cīniņā ar 5:1 uzveica Ropaži, sarūpējot konkurentei otro zaudējumu pēc kārtas.

Vēl no nepieminētajiem dueļiem jāatzīmē Futsal Addicts spraigā mačā sasniegtais triumfs pār FC Maskachka 2, kā arī Igora Antonova trīs vārtu guvumi Arigo panākumā pār Ziemeļblāzma.

Alternatīvās līgas nākamā jeb septītā kārta, kā ierasts, Rīgas 15. vidusskolā risināsies 20. un 27. janvārī.

Kā iepriekš vēstīts, Alternatīvā līga izveidota ar mērķi dot iespēju telpu futbolā sevi apliecināt jaunām komandām, kā arī futbola kolektīviem, kuriem vēl pietrūkst nopietna līmeņa turnīru prakses.


Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija