Šajā nedēļā ar četrām desmitās kārtas spēlēm Daugavpilī, Ogrē un Salaspilī pēc neilga pārtraukuma atsāksies Latvijas Telpu futbola asociācijas (LTFA) organizētais Virslīgas čempionāts. Tāpat risināsies 1.līgas spēles, kā arī noslēdzošā Latvijas kausa izcīņas astotdaļfināla kārtas cīņa, kurā deviņkārtējā čempione FK Nikars izbraukumā tiksies ar Liepājas papīrs vienību.

Sestdien plkst. 15:00 notiks Latgales reģiona komandu derbijs, kurā Daugavpils savā laukumā uzņems TFK Rēzekne vienību. Abu komandu cīņa pirmā apļa ietvaros noslēdzās ar rēzekniešu triumfu (7:3), un patlaban Rēzeknes klubs ar desmit iekrātiem punktiem ieņem trešo vietu kopvērtējuma tabulā, kamēr par trim punktiem mazāk savākušie daugavpilieši ierindojas septītajā pozīcijā.

Šajā pat dienā plkst. 17:00 turnīra vicelīdere FK RABA, kas aizvadīto gadu noslēdza ar 7:1 uzvaru Daugavpilī, samēros spēkus ar FC Petrow, lūkojot izcīnīt savu astoto uzvaru sacensību ietvaros. Šobrīd Latvijas izlases galvenā trenera Artūra Šketova vadītajai vienībai ir tikpat punkti, cik FK Nikars, taču par vienu aizvadītu maču vairāk, savukārt FC Petrow pēc neveiksmīgā sezonas sākuma joprojām atrodas turnīra tabulas lejasdaļā. Jāatzīmē, ka abu sāncenšu cīniņā sezonas sākumā FK RABA bija pārāka ar rezultātu 6:1

Dienu vēlāk Latvijas telpu futbola Virslīgas mači priecēs skatītājus Salaspilī. Vispirms plkst. 13:30 SK Monarhs tiksies ar RTU/Madona FK (abu komandu pirmā apļa cīņā monarhi uzvarēja ar 5:2), savukārt plkst. 15:30 New Project spēkosies ar pērnās sezonas sudraba medaļniekiem FK BEITAR, kuru pārākumu šosezon atzina ar rezultātu 2:6.

Tikmēr 1.līgas turnīrā kā centrālais mačs jāizceļ sestdien plkst. 19:00 Jēkabpilī paredzētais duelis starp līderēm Ošukalns un FC Nikers, kuras vienīgās starp visām dalībniecēm vēl ne reizi nav zaudējušas punktus. Šajā pat dienā plkst. 17:20 Rīgas 49. vidusskolā PB Line/Dinair uzņems SK Latgols.

Piektdien plkst. 21:00 Valmierā vietējā Valmiera Glass VIA tiksies ar TFK Salaspils/TENTE, savukārt nedēļas noslēdzošajā dienā, 8. janvārī, vēlreiz laukumā posīsies abas jau minētās līdervienības – plkst. 14:00 FC Nikers izbraukumā spēlēs ar Preiļu BJSS, kamēr Ošukalns plkst. 18:00 pieņems RSU/BAO Dobele telpu futbolistus.

Tāpat viens mačs, kā minēts, risināsies Latvijas kausa izcīņā, kur svētdien plkst. 16:30 FK Nikars astotdaļfināla kārtas ietvaros Liepājā spēkosies ar Liepājas papīrs.


Informāciju sagatavoja:
Latvijas Telpu futbola asociācija
Foto - LTFA arhīvs