Pagājušajā piektdienā Rīgas 49. vidusskolā astotdaļfināla spēles starp FK "RABA" un FK "Kadaga" starplaikā notika Latvijas Telpu futbola asociācijas (LTFA) organizētās Latvijas kausa izcīņas turnīra ceturtdaļfināla pāru izloze.

Izloze lēma, ka savā starpā par vietu pusfinālā tiksies Virslīgas klubi "New Project" (kā laukuma saimniece) un FK "RABA" (izlozes veikšanas brīdī uz FK "RABA" izcīnīto vietu pretendēja arī FK "Kadaga"), bet vēl cita Latvijas telpu futbola spēcīgāko klubu saimes pārstāve SK "Monarhs" viesosies pie 1.līgas vienības "Valmiera Glass VIA".

Tāpat kļuva zināms, ka par ceturtdaļfināla barjeras pārvarēšanu Kuldīgā sacentīsies TFK "Rēzekne" (Virslīga) un FC "Nikers" (1.līga), bet "RTU/Madona" FK (Virslīga) pretinieks noskaidrosies 8. janvāra duelī starp deviņkārtējo valsts čempioni FK "Nikars" un "Liepājas papīrs", kas notiks Madonā.

Spēlē starp FK "RABA" un FK "Kadaga" pārliecinoši pārāka ar rezultātu 11:0 izrādījās nacionālās valstsvienības galvenā trenera Artūra Šketova vadītā vienība. Uzvarētājiem četrus vārtus guva Mārtiņš Auziņš, pa diviem Jevgēnijs Hercbergs, Edersons un Artūrs Strazdiņš, bet vienus – De Almeida.


Informāciju sagatavoja:
Latvijas Telpu futbola asociācija